Betydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner – www.myfreakinears.com

Betydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner

geometrisk tatovering meningBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 1/43

"Vis meg en mann med en tatovering, og jeg vil vise deg en mann med en interessant fortid.". Ordene tilhører Jack London og helt beskrive en av grunnene til at man kan få en tatovering. Men med unntak for merking en betydelig periode av hans siste kan også velge en inkage å uttrykke en aktuell hendelse, en ny begynnelse, en ny fase av livet. Du kan også velge å videreføre en egenskap av hans karakter eller underskudd som håpet. Den elskede folk, kjæledyr og favoritt hobbyer er blant de andre langt foretrukne temaer. Heldigvis finnes det en rekke årsaker, inkludert estetikk hver tatovert fremtiden kunne finne de mest egnede for seg selv. hva tatovering mening til hvilken modell til deg å oppdage i leksikon delen nå!

Hver tatovere sin mening!

menings tattoo-catBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 2/43

"Jeg vil ha en tatovering med mening" er til en viss grad, en tull fordi noen tatovering har en mening. Men dagens setning viser at folk er rett og slett søker en dose av mystikk, noe skjult og dypere mening fordømmelse ved å velge design som utbrodere deres hud. Og det er helt normalt for de spesielle symboler vil alltid forbli! I denne forbindelse, tatovering og dens spesifikke betydningen gå sammen, det passer deg eller ikke.

Tattoo og mening går sammen

betyr kryss-tatovering-delikatBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 3/43

Men hva som vil bli symbolet gravert evig på hans hud er en dypt personlig sak. Og det er det samme for årsakene bak selve handlingen. Derav betydning resultater mer eller mindre subjektive eller helt enkelt som den personen iført gitt representant tegning. I dagens artikkel vil vi derfor undersøke den nåværende tatovering som betyr bak noen av de mest attraktive og populære nok grunner. Men hvordan hver holderen vil tolke for seg selv og hvilke ytterligere fornuft vil tildele et annet tema som vi ikke kunne håndtere.

Polynesisk tatovering - en eldgammel kunst full av dyp mening

ankel tatovering kvinne - hjerte for diskret design med umiddelbar virkning

Kvinnen Tattoo: inspirerende ideer for alle!

Opprinnelsen til tatovering kunst i polynesiske kulturen

Polynesisk tradisjonell tatovering meningBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 4/43

Fra den historiske synspunkt, var det ingen faktiske skriftlig i polynesiske kulturen, slik at kunsten tatovering Maori var full av særegne tegn til å uttrykke sin identitet og personlighet. Tatoveringene var en del av Overgangsriter angir rekkene i den hierarkiske samfunn og seksuell modenhet, slekts etc. Nesten alle i gamle polynesiske samfunn ble tatovert i et gitt øyeblikk av sitt liv.

kulturelle tegn relatert til maori tattoo

tattoo-polynesisk tradisjonell betydningBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 5 / kommersielle 43Liens

Den polynesiske tatovering er et skjema av stamme tatovering symboler fulle av detaljerte og kompliserte mønstre, forbindelser låsnings, stilisert tegning av dyr etc. hvilke av dem i overflod i betydninger. Den kombinerer massevis, deres konturer er tykke og sorte fyllinger mange er resulterer i imponerende tatoveringer og svært synlige. Tenk deg for eksempel tatovert kroppen av Maui karakter av den animerte filmen "Vaiana. Legend of the end of the world" Men se nærmere på noen av de vanligste tradisjonelle stamme mønstre og deres betydning!

Tatovering polynésien- mønstre og deres betydning

tattoo-polynesisk menings symbol-EnataBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 6/43

For eksempel Enata mønster, som er sentrum av polynesisk kunst, som representerer menneskelige figurer og noen ganger gudene. Gjentatt i en "frise" kan betegne mennesker og deres relasjoner, mens plassert opp ned, det kan symbolisere de beseiret fiender. De haitenner eller Nino Mano uttrykke dem "beskyttelse", "styrke" og "tilpasning", men også "villskap". Maori tatovering som betyr "spyd" er relatert til den krigerske natur transportøren.

Betydning polynesiske tatovering: stiliserte haitenner og halvgud Tiki

betyr-maori tattoo-tann hai-tikiBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 7/43

Skilpadder symboliserer helse, fruktbarhet, levealder, fred og ro, mens øgler anses svært kraftige skapninger som bringer lykke og lykke til, kommunisere med mennesker og guder og hvem som kan få tilgang til den usynlige verden. De menneskelignende figurer kalt tiki generelt representerer halvguder, forfedre, prester og hoder guddommeliggjort symboliserer beskyttelse, fruktbarhet og fungere som vakter.

Hva er meningen mandala tatovering?

betyr-tatovering-mandala-kosmosBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 8/43

Mandala kommer fra sanskrit ord som betyr "sirkel" og analogie- "enhet", "alle", "center". I dagens vanlig bruk, Mandalas er liksom geometriske grafiske diagrammer organisert rundt et sentralt punkt. I hinduismen og buddhismen, disse forseggjorte rosetter metafysisk eller symbolsk viser forholdet mellom mennesker og universet. I et betydelig antall andre kulturer, symboliserer sirkelen livet og evigheten.

liten tatovering-mandala-betyr-kosmosBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 9/43

Etter disse generelle opplysninger, ikke mandala tatovering mening ikke synes så vanskelig å gjette. Det er særlig knyttet til foretaket av mannen og Cosmos og vi kan si at komplekset design selv er en mikrokosmos i seg selv. Anses å være en portal mellom den materielle verden og den metafysiske univers, en mandala på huden visstnok ødelegge sin indre balanse carrier, perfeksjon og åndelig holdt på til evigheten.

betyr-tatovering-mandala-øyenstikkereBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 10/43

Hva er spesielt fordelaktig om denne typen tatovering er at du kan legge til alle tenkelige detaljer ved å innføre den inn i komplekse labyrint av mandala å endre noen betydning i den retningen som passer ham ! Blomster av alle slag, sommerfugler, yin og yang symboler, sjarmerende øyenstikkere, blant andre, er ideell.

Indianar tro og drømmefangeren tatovering mening

menings tattoo-indiansk drømmefangerBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 11/43

Utlede indianar tro, og spesielt Ojibwa, er drømmefangeren en kraftig amulett som beskyttet mareritt. Magien filter i spørsmålet er også kjent som sensor drømmer eller ved Anglisisme "Dreamcatcher", som betyr det samme. I denne sammenheng er betydningen dream catcher tattoo "beskyttelse mot dårlige visjoner" og "bevaring av drømmer."

Betydning tatovering pil

betyr-tatovering-stil-pil-geometriskBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 12/43

Å være på temaet symbolske beskyttere, en enslig pil representerer forsvar og beskyttelse mot det onde. Men en pil forhånd og kan også henvise metaforisk bevegelse fremover, riktig retning, formål, mål. Det er en tatovering som betyr perfekt egnet til noen om å begynne en ny fase av livet.

Nisse Muerte- Tattoo opprinnelse og betydning

opprinnelige-betyr-tatovering-santa-muerteBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 13/43

en titt stammer øyene ble kastet ut i Stillehavet, til kulturen i folket i det indiske subkontinentet og selv de første innbyggerne på det amerikanske kontinent, men hva om den meksikanske folklore? Vel, Nuestra Señora karakter som bærer Santa Muerte død! Ikke få panikk, blir den opprinnelige guddom fra hedensk tid av Aztec og Mayan forbundet med utelukkende positive egenskaper.

menings tattoo-nuestra-senora-santa-muerteBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 14/43

Vår Frue av den Hellige Døden er faktisk anses å være beskytter av healing, en gang mer-beskyttelse, og krysset trygt til livet etter døden. Det er derfor ideelt å bli gjenstand for din neste tatovering, spesielt hvis du er ute etter lederskap. I likhet med hodeskaller calavera, som også er fra samme kultur, og er også knyttet til Day of the Dead, er Santa Muerte tatovering vakker og svart-hvitt og farge.

Tatoveringer av vikings- fakta eller fiksjon?

betyr-tattoo-Viking-grunner-symbolerBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 15/43

Historisk sett kan vi ikke bekrefte 100%, eller permanent nekte hvis vikingene hadde eller ikke hadde tatoveringer. Sine tatoveringer er myte eller virkelighet, vi vet sikkert at de ville ty til runer og symboler de antas å være magisk. De nordlige stammene praktiserer neopaganisme brukte grafiske tegn når de ønsket å være uovervinnelig i kamp, ​​for å beskytte mot magi eller tyver, for å skremme sine fiender, når de ønsket å vinne i retten, erobre hjertet av en kvinne etc.

Hva er Viking tatovering mening?

menings tattoo-Viking-kompass-vegvisirBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 16/43

Hver av disse svært spesifikke ønsker hadde sin tilsvarende bilde, for eksempel Viking vegvisir kompass (vist på bildet over), som hadde som oppgave å lede og beskytte reisende. Det er en tatovering mening som sikkert vil appellere til globetrottere og oppdagelsesreisende som elsker å tilbringe tid i naturen. I samme retning, en rose tatovering vind eller klassisk kompass vil også øverste for nomader.

Kunst og mening Irezumi japansk stil tatovering

betyr-tatoverings Japansk-legeme-integral-irezumiBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 17/43

Den tradisjonelle japanske tatovering som dekker et stort område av huden og selv hele kroppen er kjent som irezumi. I sitt hjemland, er det en kunst heller motstridende som denne typen tegninger tidligere indikert et medlemskap i yakuza. Nå har vi ikke trenger å være medlem av den japanske mafiaen til å nyte sin skjønnhet. Man bør ikke få en tatovering hele kroppen heller, men du kan bare velge en meningsfylt mønster.

menings tattoo-farge japansk irezumiBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 18/43

Men hva er de flotteste modellene i sammenheng med tradisjonell japansk tatovering? I dag er fans av asiatisk kunst hovedsak tatovert drager, blomster, samurai, Geisha, japanske bølger og koi - de karakteristiske symboler for asiatisk kultur. Logisk, disse symbolene har ulike betydninger, men det de har til felles er at de er fargerike.

Tradisjonelle tatoveringer gammel skole stil

menings tattoo-old-school-fargeBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 19/43

Snakker av farge tatoveringer man ikke kunne unngå å nevne en annen stil av inkage relativt fargerike. Det er snakk om tatovering kjent som "old school", fra den amerikanske skolen i første halvdel av forrige århundre. MC og sjøfolk var typisk innehavere av hvor den opprinnelige tatoveringen betydningen ble hører til disse gruppene. Som du kan gjette, og som var situasjonen med den japanske tatovering er ikke lenger tilfelle.

menings tattoo-old-school-områdeBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 20/43

Hans motiver gamle skolen den vanligste inkluderer hjerter, roser, dolker, spillkort, diamanter, hodeskaller, Harley Davidson motorsykler, svelger, bannere med Mom inskripsjoner (MOM) eller navnet på babyen, båter, ror og ankere, blant andre. Ankere er de tryggeste stedene i marint liv, noe som gjør dem perfekt gjengivelse av stabilitet.

betyr-anker-tatovering-stil-old schoolBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 21/43

Om svelger, ble det antatt at dersom sjømannen drukner disse søte fuglene skal bære sin sjel til himmelen. Svelge også representerer kjærlighet, omsorg og hengivenhet overfor hans familie og venner, lojalitet, frihet og håp. Men hva er det mest karakteristiske trekk ved den gamle skolen stil, bortsett fra byer ikoniske modellene, er de tykke skisserer og fyller i primærfargene uten skyggelegging eller nesten.

menings tattoo-svelge-håndBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 22/43

Hva tatovering symbol med hva betyr?

som betyr sol-tatoveringBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 23/43

Vel, så langt har vi utforsket tatovering betydninger i den opprinnelige kultur og stil som design tilhører. Av cons, i avsnittene til følge, vil vi undersøke symbolikken bak tjue motiver karakteristiske tatoveringer uansett tatovering stil selv. Sjekk dem ut og oppdage den dypere betydningen av stjerner, dyr og blomster når de er tatovert på huden!

Betydning diamant tatovering

menings tattoo-diamantBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 24/43

Diamond er ansett å være en av de vanskeligste stoffene kjent mann. Derfor er det fornuftig det er forbundet med utholdenhet, karakterstyrke, fasthetsprøver av livet. Udødelighet, suverenitet og uforgjengelighet er hint om at andre mennesker attributt til Høyesterett perle. I noen vestlige kulturer, er diamanten ment å være steinen forsonings som er fornuftig i sammenheng med gaver en mann kan gjøre til sin kone for bedre beklager.

Tatoveringen betyr sol og andre stjerner

som betyr sol-tatovering-artBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 25/43

Solen er trolig den eldste symbolet på menneskeheten, hver kultur har gitt noen magiske verdi. Omnipresent og skaperen, stjernen i midten av solsystemet bærer selve livet, den maskuline siden av alt og øverste Gud at hans navn være Osiris, Adonis, Mithras, Titan og Apollo. Solen tatovering mening kan forlenges av vitalitet, innsikt, kraft, kunnskap, mot og energi.

Hva er betydningen av månen tatovering?

betyr-moon tatoveringBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 26/43

Alle vet at månen er det eneste naturlige satellitt av planeten vår. Det påvirker ekliptikken av jorden, dens gravitasjonsfelt, tidevann, klima og noen hevder, funksjonene i vår karakter og de ulike aspekter av våre liv. Metaforisk, betegner øke feminine side og tempoet i tid fordi det omfatter syklusen. Månefaser symboliserer udødelighet og evighet, åndelig opplysning og parfois- den mørke siden av naturen selv.

Betydning tatovering stjerne

menings tattoo-stjernersBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 27/43

Å være på temaet stjernene, må vi også nevne forenklet representasjon av stjernen tatouiste kunst. Stjernen tatovering betydning varierer mye kultur opprinnelse, type stjernen, antall grener etc. Det omfatter en ledestjerne, kampen mot mørket, hellig forhold mellom mennesket og Gud, sannhet, åndelighet. I tillegg er en stjerne tatovering en påminnelse om den evige søken etter åndelig balanse og indre harmoni.

Meningen teardrop tatovering

menings tattoo-tåre-dråpeBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 28/43

Den dråpe tatovering meningen er i det vesentlige forbundet med jailed gangstere. Det kan vise at brukeren har drept noen, tilbrakt tid i fengsel, ble uforvarende tatovert eller kan gjenkjenne tap av et familiemedlem eller gjengen. Noen ganger bare brukeren vil vite den nøyaktige betydningen av teardrop tatovering. Amerikanske rappere spillet og Lil Wayne (på bildet over) har tatovert tårer på ansiktene deres reflekterer død av en venn.

Betydning klokke tatovering

menings tattoo-klokkeBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 29/43

Klokken er et instrument som brukes til å måle tiden ved å bryte ned enheter, den symbolske resultat åpenbare. Klokken tatovering betydning kan oppsummeres som en påminnelse om det forgjengelige natur mann, hans forgjengelighet. Det er en advarsel om at vår tid på jorden er begrenset, og du må leve livet fullt ut uten forsinkelse.

Meningen hodeskalle tatovering

menings tattoo-Storhodet dead-eyeBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 30/43

Lignende tatovering meningen er at av skallen. En slik konstruksjon kan tyde på at personen har innsett og akseptert sin egen dødelighet. Det er en konstant minne om at alle mennesker skal dø, og man bør alltid leve hver dag til fulle. Det er en slags visuell representasjon av "Grip denne dagen uten at du bekymre deg i morgen" eller Carpe Diem.

Hva er fordømmelsen av øyet tatovering?

som betyr sol-tatovering-artBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 31/43

Fysisk, øynene er organene i den oppfatning at også fastsetter dypere metaforisk betydning. I esoteriske tradisjon, vi snakker ofte om den "tredje øye" som i hovedsak betyr intuisjon og evne til å se utover materialet. Foresight, klokskap og evne til å se inn i fremtiden er derfor noen av øyet oppsigelser. En annen betydning øye tatovering ikke bør gå glipp av er beskyttelse mot påvirkning av det onde.

Betydning kryss tatovering

Cross-tatovering meningBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 32/43

Betydningen av et kors ser ut til å være ganske klar, enten som en tatovering modell eller ikke. Men faktisk kristne er ikke de første til å nyte denne gamle religiøse symbol ble. Sanne pionerer symbolsk bruke korset i sine kulter var forhistoriske mennesker. Nå er det mange kryss i ulike former som har sine religiøse oppsigelser, heraldikk, astrologi osv Med mindre tro, kan et alternativ kors tatovering mening være lidelse, offer.

Den symbolske trekant tatovering og dobbel trekant

betyr-tatovering-deltaBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 33/43

Siden trekantene inneholde tre hjørner og tre sider, er de ofte knyttet til ulike treenigheter. Den vanligste er at den kristne tro, den hellige treenighet av Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd. Men trekanten tatovering kan også symbolisere enhet av triader kropp, sinn og ånd eller mann, kvinne og barn. Dette betyr at trekanten tatovering mening kunne være "familien" hvis spesiell verdi at innehaveren kan overdra til det.

betyr-tatovering-delta-3-elementerBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 34/43

En trekant tatovering kan også utpeke kreativitet, harmoni, oppstigning, andel, demonstrasjon, integrasjon, kulminasjonen og endring. I tillegg kan man bruke et innlegg, trekanter eller ikke, og som vender oppover eller nedover for å representere hver av de fire elementene av vann, jord, ild og luft. I denne sammenheng, en dobbel trekant tatovering sannsynlig manifest enkeltelementer, eter, universell substans, uendelig.

menings tattoo-dobbel trekantBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 35/43

Betydning tatovering blomst - dekode språket i planteriket!

menings tattoo-rosa nyanseBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 36/43

Blomstene vanligvis representerer skjønnhet, friskhet og gnisten, gjett deres betydning i tatovering beviser ikke for vanskelig. Men når du tenker to ganger, ikke en rose tatovering, en orkidé og lotus ikke betyr det samme, og må snakke deres språk til å forstå hva disse blomstene vil uttrykke. Lotusblomsten tatovering betydning, for eksempel, er renheten av kropp, tale og sinn.

menings tattoo-fleur-de-lysBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 37/43

Orchid vekker våre tanker og sensuelle begjær, mens rosen regnes som symbol på kjærlighet par excellence. Blomsten tatovering betyr lily er knyttet til de edle følelser, søtheten og renhet. Den selvtitulerte våpenskjold fra dem brukes til å markere perfeksjon, lys og livet selv.

Dyr og deres allegoriske betydninger i verden av tatoveringer

menings tattoo-ulv skjelettBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 38/43

Men flora er ikke unikt å tilby oss ideer flotte representative tatoveringer. Faunaen er også beviser ganske fruktbar i forslag lastet positiv allegorisk symbolikk. Ulven tatovering betydning, for eksempel, er "styrke", "lojalitet", "sterke følelsesmessige relasjoner" og "stole på dine egne instinkter." En annen majestetiske dyr, elefanten, er også svært interessant å symbolsk hvis undersøkt som buddhister. De mener at elefanten symboliserer mental og fysisk styrke som gjør den perfekt for en tatovering med som betyr "styrke" for folk som ikke ønsker en tvilsom glyph.

Hjort tatovering er ikke reservert for fans av Jägermeister

menings tattoo-hjortBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 39/43

Snakker av edle dyr, er hjort kongen av skogen, beskytter av alle skapninger. For de innfødte stammene i Nord-Amerika, hjort var en budbringer, en makt dyr og en totem representerer følsomhet, intuisjon og mildhet. I buddhismen, symboliserer hjort harmoni, lykke, fred og lang levetid. Hjort tatovering meningen er alt annet enn negativt, og du kan stille nyte av andre grunner, bortsett fra din kjærlighet til Jägermeister.

Tigeren tatovering som betyr full av positiv energi

menings tattoo-tiger-fargetBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 40/43

I Kina er tigeren regnes som kongen av alle dyr og ikke løven. Derfor tiger tatovering som betyr full av kraftig energi som tegning er i svart-hvitt eller farger. I tillegg er dette stolte dyret tilknyttet Tsai Shen Yeh, den kinesiske guden for rikdom, og at Gud er vanligvis representert i asiatisk kunst sitter på en tiger. Dragen, selv om det er en legendarisk vesen, er også overbelastet med solide kvaliteter og bringe bæreren kraft, styrke og lykke, men bare hvis den fortjener. Til slutt, sommerfugler er dype og kraftige representasjoner av livet. Mange kulturer knytte butterfly vår sjel, mens den kristne religion anser sommerfuglen som et symbol på oppstandelse. Den vanligste butterfly tatovering mening er metamorfose, utholdenhet, håp og livet generelt.

Symbolikken i fugle tatovering svelge og due

menings tattoo-svelge-old schoolBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 41/43

Vi nevnte svalen tatovering som et symbol på håp for sjømenn, men hva med de andre fuglene? Fugler generelt er symboler på frihet og det er det samme for ømfintlige fjær som dekker deres organer. Men et alternativ fugl tatovering mening kan være drivkraften mot et nytt perspektiv. Disse dyrene flyr høyt på himmelen og det er derfor de anses budbringere av gudene som gir en bro mellom menneskers sosiale liv og åndelige liv.

En annen tatovering med mening "frihet" er pennen

menings tatovering penn-underarmBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 42/43

Dove tatovering meningen er lik som svalen, men det legger også en referanse til fred og kjærlighet. Phoenix er en legendarisk skapning, som en tatovering modell, er full av dyp mening. I gresk mytologi er phoenix en fugl med et langt liv som er syklisk regenerert, som gjenfødt. Assosiert med solen, er en phoenix nytt liv transportør stiger opp fra asken etter å ha konsumert i flammer.

ugle og ugle tatoveringer og deres betydning

ugle tatovering som betyr-moroBetydning tatouage- symbolikken bak 40 flere estetiske grunner | tatovering | 43/43

Ugler og ugler er nattaktive fugler, som fremkaller magi, mystikk og okkult kunnskap. Og når vi snakker om natten, er det månen som uglene er også tilkoblet. De blir et symbol på femininitet og fruktbarhet, med månens fornyelse sykluser. Mytologien mener at ugler er symboler for visdom og denne gåtefulle femininitet.

Like this post? Please share to your friends: