Deco ljus för att mjuka upp stämningen och försköna insidan! – www.myfreakinears.com

Deco ljus för att mjuka upp stämningen och försköna insidan!

Deco ljuskrona ljus ljuskrona-rums rustika möbler läder

När det gäller att skapa en romantisk atmosfär, ljus är våra bästa bundsförvanter! Deco ljus, bucolic atmosfär och Zen interiör är de ämnen vi kommer att diskutera i dag. Vad är mer romantiskt än en vacker komposition av doftljus vars delikat doft tar över alla delar av livet, utan undantag. majestätiska ljuskronor, ljusstakar med imponerande gångarter, original lyktor, konstnärliga behållare ... Kort sagt, alla inspirerande idéer för att göra extraordinära kompositioner, oavsett om det handlar om ett speciellt tillfälle eller inte. Ljusen inredningen är ett begrepp som ska användas utan måtta att linda insida mjukhet och lugn. Beviset i bilder!

Deco stearinljus för en dämpad stämning i den rustika loungen!

stearinljus deco tabell-äta-lyktor-table-lågDeco ljus för att mjuka upp stämningen och försköna insidan! | dekoration | 2/9

Deco ljus för att skapa en trevlig atmosfär som bidrar till avkoppling och välbefinnande? Frestat? En sådan fin tillbehör som uppdateras klänning tar dekorativa ljus på sig rollen som en juvel som dekorerar huset av hans bländande charm ger en mysig atmosfär och mjuk inredning.

Deco stearinljus för en mysig atmosfär - smarta idéer och praktiska råd!

Ljusstake Deco-stone-talbe-low-panelerDeco ljus för att mjuka upp stämningen och försköna insidan! | dekoration | 3/9

Inredningen ljus kännetecknas lika mycket av deras form som deras olika dofter. De kommer att vila försiktigt på nattduksbordet i sovrummet, eller bjuda in sig i badrummet att omge badkaret, till exempel.

Inredningen är inbjudande ljus i rummet för att skapa en idylliska atmosfär

ljus ljus deco-atmosfär-romantisk sovrumDeco ljus för att mjuka upp stämningen och försköna insidan! | dekoration | 4/9

Är du förstora dina möbler och försköna ytterligare fönster? Så det finns ingen bättre plats några dekorativa stearinljus anpassade till färgen på din inredning. I själva verket måste vi använda ljus som sanna prydnadsföremål.

Ditto för badrummet!

ljus deco lampa-skorsten-dressingDeco ljus för att mjuka upp stämningen och försköna insidan! | dekoration | 5 / kommersiella 9Liens

Du njuta av en vacker öppen spis i badrummet, men du behöver inte vänja sig använda den för att värma upp rummet? Så det är där inredningen ljusen! Installera några ljus på spiselkransen, och tillverka en ljusstake ljuskrona att pryda taket i badrummet! Den måste ha inredningen: tjugo Deco ljus placeras i en kopp bredvid badkaret för att få värme och glädje för ögonen!

Inredningen ljus grep också skorstenen ledge!

stearinljus deco lounge utemöbler panorama-leddaDeco ljus för att mjuka upp stämningen och försköna insidan! | dekoration | 6/9

Du hittar ditt lite för sterila och kalla vardagsrummet? Varför inte införa en del av värme vilket skapar en intim atmosfär! Frågade marken, på kanten av den öppna spisen eller på soffbordet, dekorativa ljus stärker verkligen inredningen i ditt vardagsrum!

Satsa på en nykter färg för att förbättra din lyx inuti!

Ljus Deco black-atmosfär-mysigt-grå-stolar-art-decoDeco ljus för att mjuka upp stämningen och försköna insidan! | dekoration | 7/9

Din inredning att hon verkar lite ledsen? Välj färgglad inredning ljus och krydda upp din inredning! Att klä jorden med utsökt elegans, gå till ljus i en sober färg, som svart eller grått och för dekoration av möbler, välja modeller med ursprungliga former och mönster!

Lyktor hängande anpassa yttre inredningen!

stearinljus deco lyktor hängande terrassDeco ljus för att mjuka upp stämningen och försköna insidan! | dekoration | 8/9

För att förbättra den yttre dekor, där ingenting som vissa dekorativa ljus installeras på terrassen eller balkongen. Placera ljus i lyktor och sedan placera dem på matbordet. Du kan också ha dina lyktor under en av dina ytterväggar eller hänga dem från taket med en båt rep.

Ljus Deco att fullända den höst atmosfär!

Ljuslyktor deco-metal deco-fallDeco ljus för att mjuka upp stämningen och försköna insidan! | dekoration | 9/9

Vid ankomsten av hösten, glöm inte att tänka din inredning baserad på färgerna av säsongen. Placera ljus i järn lyktor och dekorera dem med dekorativa löv att justera utseendet på vardagsrummet soffbordet!

Like this post? Please share to your friends: