Betydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl – www.myfreakinears.com

Betydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl

geometrisk tatuering meningBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 1/43

"Visa mig en man med en tatuering och jag ska visa dig en man med en intressant historia.". Dessa ord tillhör Jack London och perfekt beskriver en av anledningarna till man kan få en tatuering. Men bortsett från att markera en betydande period av sitt förflutna kan också välja en inkage att uttrycka en aktuell händelse, en ny början, en ny fas i sitt liv. Du kan också välja att föreviga ett drag av hans karaktär eller underskott som strävade. De älskade människor, husdjur och favorit hobby är bland andra kraftigt föredragna teman. Lyckligtvis finns det en mängd orsaker, inklusive estetik varje tatuerade framtid kunde hitta den lämpligaste för sig själva. vad tatuering mening till vilken modell till dig att upptäcka i encyklopedisk sektionen nu!

Varje tatuera dess innebörd!

meningsskapande tattoo-catBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 2/43

"Jag vill ha en tatuering med mening" är, till viss del, en nonsens eftersom varje tatuering har en mening. den aktuella meningen visar dock att människor helt enkelt söker en dos av mystik, en något dolt och djupare mening uppsägning genom att välja mönster som förgyller deras hud. Och det är helt normalt för de speciella symboler kommer att finnas kvar för evigt! I detta sammanhang, tatuering och dess specifika mening hör ihop, passar det dig eller inte.

Tattoo och mening hör ihop

vilket innebär över tattoo-känsligBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 3/43

Men det är vad som kommer att symbolen graveras för evigt på hans hud en djupt personlig fråga. Och det är samma sak för orsakerna själva handlingen. Därav betydelsen resulterar mer eller mindre subjektiva eller helt individuell som den person som bär den givna representativ ritning. I dagens artikel kommer vi därför att undersöka den aktuella tatuering betyder bakom några av de mest attraktiva och populära tillräckligt skäl. Men hur varje innehavare kommer att tolka för sig själva och vilka ytterligare mening tilldelar är ett annat ämne som vi inte kunde hantera.

Polynesiska tatuering - en gammal konst full av djup mening

fotled Tattoo kvinna - hjärta för diskreta mönster med omedelbar verkan

kvinna Tattoo: inspirerande idéer för alla!

Origins of tatueringskonsten i polynesiska kulturen

Polynesisk traditionella tatuering meningBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 4/43

Ur historisk synvinkel fanns det ingen själva skrivandet i polynesiska kultur, så att konsten att tatuering Maori var full av kännetecken för att uttrycka sin identitet och personlighet. Tatueringar var en del av övergångsriter indikerar leden i den hierarkiska samhället och sexuell mognad, släktforskning etc. Nästan alla i gamla polynesiska samhället tatuerat i ett givet ögonblick av sitt liv.

kulturella tecken relaterade till Maori tatuering

tattoo-polynesisk traditionell meningBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 5 / kommersiella 43Liens

Den polynesiska tatuering är en form av stam- tatuering symboler fulla av genomarbetade, intrikata mönster, föreningar sammanvävande, stiliserade ritningar av djur etc. vilken av dem finns i överflöd i betydelser. Det kombinerar överflöd, deras konturer är tjocka och svarta fyllningar många resulterar i imponerande tatueringar och mycket synliga. Tänk dig till exempel tatuerade kropp Maui karaktär den animerade långfilmen "Vaiana. Legend i slutet av världen" Men titta närmare på några av de vanligaste traditionella stam mönster och deras betydelse!

Tatuering polynésien- mönster och deras betydelse

tattoo-polynesisk meningsskapande symbol EnataBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 6/43

Exempelvis Enata mönster, som är centrum för polynesiska konst, som representerar mänskliga figurer och ibland gudarna. Upprepas i en "fris" kan beteckna människor och deras relationer, medan placeras upp och ner, det kan symbolisera de besegrade fiender. Shark tänder eller Nino Mano uttrycka dem "skydd", "styrka" och "anpassningsförmåga", men också "grymhet". Den Maori tatuering som betyder "spjut" är relaterad till krigiska natur bärare.

Betydelse polynesiska tatuering: stiliserade hajtänder och halvgud Tiki

meningsskapande Maori tatuering tand haj-tikiBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 7/43

Sköldpaddorna symboliserar hälsa, fertilitet, livslängd, lugn och ro, medan ödlor anses mycket kraftfulla varelser som ger lycka och lycka till, kommunicerar med människor och gudar och vem som kan komma den osynliga världen. De humanoid siffror kallade tiki representerar generellt halvgudar, förfäder, präster och huvuden deified symboliserar skydd, fertilitet och fungera som vakter.

Vad är meningen mandala tatuering?

meningsskapande tattoo-mandala kosmosBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 8/43

Mandala kommer från sanskrit ord som betyder "cirklar" och analogie- "enhet", "alla", "center". I nuvarande gemensamt bruk, de mandalas är något geometriska grafiska diagram organiserade kring en central punkt. I hinduism och buddhism, dessa avancerade rosetter metafysiskt eller symboliskt visar relationen mellan människa och universum. I ett stort antal andra kulturer symboliserar cirkeln liv och evighet.

små tattoo-mandala-meaning kosmosBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 9/43

Efter dessa allmän information, inte mandala tatuering mening verkar inte så svårt att gissa. Det är relaterat särskilt enheten för mannen och kosmos och vi kan säga att den komplexa designen i sig är en mikrokosmos i sig. Anses vara en portal mellan den materiella världen och det metafysiska universum, en mandala på huden förment förstöra hans inre balans bärare, perfektion och andligt hålls till evigheten.

meningsskapande tattoo-mandala-sländorBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 10/43

Vad som är särskilt fördelaktigt om denna typ av tatuering är att du kan lägga till alla tänkbara detalj genom att införa det i den komplexa labyrinten av mandala för att ändra en viss betydelse i den riktning som passar honom ! Blommorna av alla slag, fjärilar, yin och yang symboler, charmiga sländor, bland andra, är idealisk.

Indianska föreställningar och Dream Catcher tatuering mening

meningsskapande tattoo-Native American Dream CatcherBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 11/43

Härledning indianska föreställningar, och i synnerhet Ojibwa, är drömmen catcher en kraftfull amulett som skyddade mardrömmar. Det magiska filter i fråga är också känd som sensor drömmar eller anglicism "dreamcatcher" som betyder samma sak. I detta sammanhang är betydelsen dream catcher tattoo "skydd mot dåliga syner" och "bevarande av drömmar."

Betydelse tatuering arrow

meningsskapande tattoo-style-pil-geometriskaBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 12/43

Att vara på ämnet symboliska beskyddare, en ensam pil representerar försvar och skydd mot det onda. Men en pil förväg och kan också hänvisa bildligt rörelse framåt, rätt riktning, syfte, mål. Det är en tatuering som betyder perfekt för alla på väg att börja en ny fas i sitt liv.

Santa Muerte- Tattoo ursprung och betydelser

original-meningsskapande tattoo-Santa-muerteBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 13/43

en titt på stammar öarna kastades i Stilla havet, till den kultur av folket i den indiska subkontinenten och även de första invånarna på den amerikanska kontinenten, men hur den mexikanska folklore? Tja, Nuestra Señora karaktär som förkroppsligar Santa Muerte döden! Inte panik, är den ursprungliga gudomen från hedniska tider Aztec och Maya i samband med enbart positiva egenskaper.

meningsskapande tattoo-nuestra-senora-Santa-muerteBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 14/43

Vår Fru av heliga Döden är faktiskt anses vara beskyddare av healing, mer-gång skydd och korsade säkert till livet efter detta. Det är därför idealisk för att bli föremål för din nästa tatuering, särskilt om du letar efter ledarskap. Liksom skallar calavera, som också är från samma kultur och även kopplat till Day of the Dead är Santa Muerte tatuering vacker och svartvitt och färg.

Tatueringar av vikings- eller verklighet?

meningsskapande tattoo-Viking-skäl-symbolerBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 15/43

Historiskt kan vi inte bekräfta 100%, eller permanent förneka om vikingarna hade eller inte hade tatueringar. Deras tatueringar är myt eller verklighet, vi vet att de skulle tillgripa runor och symboler de tros vara magisk. De norra stammarna praktiserande Neo-Paganism använde grafiska tecken när de ville vara oövervinnlig i strid, för att skydda mot magi eller tjuvar, för att skrämma sina fiender, när de ville vinna i domstol, erövra en kvinnas hjärta etc.

Vad är Viking tattoo mening?

meningsskapande tattoo-Viking-kompass-VegvísirBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 16/43

Var och en av dessa mycket speciella önskemål hade sin motsvarande bild, till exempel Viking Vegvísir kompass (på bilden ovan), som hade till uppgift att vägleda och skydda resenärer. Det är en tatuering mening som säkert kommer att tilltala globetrotters och upptäcktsresande som älskar att tillbringa tid i naturen. I samma anda, kommer även högsta för nomader en ros tatuering vind eller klassisk kompass.

Konst och menande irezumi japansk stil tatuering

meningsskapande tattoo-japanska-body-integral-irezumiBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 17/43

Den traditionella japanska tatuering som täcker ett stort område av huden och även hela kroppen kallas irezumi. I sitt hemland, det är en konst snarare motsägelsefullt eftersom den här typen av ritningar tidigare angivna medlemskap i yakuza. Nu har vi inte vara medlem av den japanska maffian att njuta av dess skönhet. Man ska inte få en tatuering hela kroppen heller, men kan du helt enkelt välja en meningsfull mönster.

meningsskapande tattoo-färg japansk irezumiBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 18/43

Men vad är de snyggaste modellerna i samband med traditionell japansk tatuering? Idag är fans av asiatisk konst i huvudsak tatuerade drakar, blommor, samurai, geisha, japanska vågor och koi - de karakteristiska symboler för asiatisk kultur. Logiskt dessa emblem har olika betydelser, men vad de har gemensamt är att de är färgglada.

Traditionella tatueringar old school stil

meningsskapande tattoo-old-school-färgBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 19/43

På tal om färg tatueringar man inte kunde undgå att nämna en annan stil inkage relativt färgglada. Det talas om tatuering som kallas "old school", från den amerikanska skolan av den första halvan av förra seklet. Cyklister och sjömän var typiska innehavare av där den ursprungliga tatuering mening var tillhör dessa grupper. Som ni kan gissa och som var situationen den japanska tatuering är inte längre fallet.

meningsskapande tattoo-old-school-grunderBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 20/43

Hans motiv gamla skolan vanligaste inkluderar hjärtan, rosor, dolkar, spelkort, diamanter, skallar, Harley Davidson, svalor, banderoller med mamma inskriptioner (mamma) eller namnet på barnet, båtar, roder och ankare, bland annat. Ankare är de säkraste objekten i marint liv, vilket gör dem perfekt representation av stabilitet.

meningsskapande ankare-tattoo-style-old schoolBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 21/43

Om svalor, trodde man att om sjömannen dränker dessa söta fåglar kommer att bära sin själ till himlen. Svälja också representerar kärlek, omsorg och kärlek mot sin familj och vänner, lojalitet, frihet och hopp. Men vad är det mest utmärkande för den gamla skolan stil, utom städer ikoniska modellerna är tjocka konturer och fyller i grundfärgerna utan skuggning eller nästan.

meningsskapande tattoo svälja handBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 22/43

Vad tatuering symbol med vilken betydelse?

betyder sol-tatueringBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 23/43

Jo, så långt vi undersökt tatuering betydelser i den ursprungliga kulturen och stil som designen tillhör. Genom nackdelar, i punkterna att följa, kommer vi att undersöka symboliken bakom tjugo motiv karaktäristiska tatueringar oavsett tatuering stil själv. Kolla in dem och upptäcka den djupare innebörden av stjärnorna, djur och blommor när de tatuerade på huden!

Betydelse diamond tattoo

meningsskapande tattoo-diamantBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 24/43

Diamond anses vara ett av de svåraste ämnena som människan känner till. Följaktligen är det vettigt det är förenat med uthållighet, karaktärsstyrka, hållfasthetstester i livet. Odödlighet, suveränitet och oförgänglighet är tips som andra människor tillskriva Högsta pärla. I vissa västerländska kulturer är diamanten ska vara sten försoning som är meningsfullt i samband med gåvor en människa kan göra för att hans fru för bättre be om ursäkt.

Tatueringen betyder sol och andra stjärnor

vilket innebär sol-tatuering-artBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 25/43

Solen är förmodligen den äldsta symbolen för mänskligheten, varje kultur har tilldelats något magiskt värde. Allestädes närvarande och skapare, stjärnan i mitten av solsystemet förkroppsligar livet självt, den maskulina sidan av allt och högste Gud att hans namn vara Osiris, Adonis, Mithras, Titan och Apollo. Solen tatuering mening kan förlängas av vitalitet, insikt, makt, kunskap, mod och energi.

Vad är betydelsen av månen tatuering?

betyder-moon tatueringBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 26/43

Alla vet att månen är den enda naturliga satellit på vår planet. Det påverkar ekliptikan av jorden, dess gravitationsfält, tidvatten, klimat och vissa hävdar, funktionerna i vår karaktär och olika aspekter av våra liv. Metafor den ökande betecknar feminina sida och takten i tid eftersom det förkroppsligar cykeln. Månens faser symboliserar odödlighet och evighet, andlig upplysning och parfois- den mörka sidan av naturen själv.

Betydelse tatuering stjärna

meningsskapande tattoo-stjärnaBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 27/43

Att vara på frågan om stjärnorna, måste vi också nämna den förenklade representation av stjärnan tatouiste konst. Stjärnan tatuering betydelse varierar kraftigt ursprungskultur, vilken typ av asterisken, det antal av dess grenar etc. Det förkroppsligar ledstjärna, kampen mot den mörka, heliga relationen mellan människa och Gud, sanning, andlighet. Dessutom är en stjärna tatuering en påminnelse om det eviga sökandet efter andlig balans och inre harmoni.

Innebörden dropp tatuering

meningsskapande tattoo-tår-droppBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 28/43

Den droppformade tatuering mening i huvudsak i samband med de fängslade gangsters. Det kan visa att bäraren har dödat någon, tillbringat tid i fängelse, var omedvetet tatuerade eller kan känna igen förlusten av en familjemedlem eller gänget. Ibland bara bäraren skulle veta den exakta betydelsen av dropp tatuering. Amerikanska rappare The Game och Lil Wayne (på bilden ovan) har tatuerade tårar på sina ansikten speglar döden av en vän.

Betydelse klocka tatuering

meningsskapande tattoo dygnetBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 29/43

Klockan är ett instrument som används för att mäta tid genom att bryta ner enheterna, den symboliska resultatet uppenbart. Klockan tatuering innebörd kan sammanfattas som en påminnelse om den förgängliga människans natur, hans förgänglighet. Det är en varning om att vår tid på jorden är begränsad och du måste leva livet fullt ut utan dröjsmål.

Innebörden skallen tatuering

meningsskapande tattoo-Fathead döda ögonBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 30/43

Liknande tatuering mening är att skallen. En sådan konstruktion kan tyda på att personen har insett och accepterat sin egen dödlighet. Det är en ständig hågkomst att alla människor kommer att dö och man bör alltid leva varje dag till fullo. Det är ett slags visuell representation av "Fånga denna dag utan att du behöva oroa morgon" eller Carpe Diem.

Vad är uppsägning av ögat tatuering?

vilket innebär sol-tatuering-artBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 31/43

Fysiskt, ögonen är organ anser att även bestämmer deras djupare metaforisk mening. I esotericism, talar vi ofta om "tredje ögat", som i huvudsak innebär intuition och förmåga att se bortom materialet. Framsynthet, klokhet och förmåga att se in i framtiden är därför en del av ögat fördömanden. En annan betydelse öga tatuering inte får missa är skyddet mot påverkan av det onda.

Betydelse kors tatuering

Cross-tatuering meningBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 32/43

Innebörden av ett kors verkar vara ganska tydlig, antingen som en tatuering modell eller inte. Men i själva verket kristna är inte de första att njuta av denna gamla religiös symbol blev. Sanna pionjärer symbol använder korset i sina kulter var förhistoriska människor. Nu finns det många kors i olika former som har sina religiösa fördömanden, heraldik, astrologi etc. Såvida tro, kan ett alternativ kors tatuering mening lida, offer.

Den symboliska triangeln tatuering och dubbla triangeln

menande-tatuering-deltaBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 33/43

Eftersom trianglarna innehåller tre hörn och tre sidor, är de ofta kopplade till olika trinities. Det vanligaste är att den kristna tron, den heliga Treenigheten i Fadern, Sonen och den helige Ande. Men triangeln tatuering kan också symbolisera enighet triader kropp, själ och ande eller man, kvinna och barn. Detta innebär att triangeln tatuering mening skulle kunna vara "familj" om särskilt värde att innehavaren får överlåta till det.

menande-tatuering-delta-3 elementBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 34/43

En triangel tatuering kan också utse kreativitet, harmoni, uppstigning, proportion, demonstration, integration, kulmen och förändring. Dessutom kan man använda korsade trianglar eller inte, och är vänd uppåt eller nedåt för att representera var och en av de fyra elementen vatten, jord, eld och Air. I detta sammanhang, en dubbel triangel tatuering sannolikt manifestera Enstaka element, eter, universell substans, oändlighet.

menande-tatuering-dubbla triangelnBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 35/43

Betydelse tattoo blomma - avkoda språk växtriket!

meningsskapande tattoo-rosa nyansBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 36/43

Blommorna vanligtvis representerar skönhet, friskhet och gnistra, gissa deras betydelse i tatuering bevisar inte alltför svårt. Men när man tänker två gånger, har en ros tatuering, en orkidé och lotus menar inte samma sak och måste tala sitt språk för att förstå vad dessa blommor vill uttrycka. Den lotusblomma tatuering mening, till exempel, är renhet av kropp, tal och sinne.

meningsskapande tattoo-fleur-de-lysBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 37/43

Orchid väcker våra tankar och sinnliga önskningar, medan rosen anses en symbol för kärlek par excellence. Blomman tatuering betyder lilja är kopplad till de ädla känslor, sötma och renhet. Eponymous vapen från dem används för att markera perfektion, ljus och livet självt.

Djur och deras allegoriska betydelser i världen av tatueringar

meningsskapande tattoo-wolf skelettBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 38/43

Men floran är inte unikt att erbjuda oss idéer magnifika representativa tatueringar. Den fauna också visat ganska produktiv i förslag laddade positiv allegorisk symbolik. Vargen tatuering mening, till exempel, är "styrka", "lojalitet", "starka känslomässiga relationer" och "lita på dina egna instinkter." En annan majestätisk djur, elefant, är också mycket intressant att symboliskt om undersökts som buddhister. De tror att elefanten symboliserar den mentala och fysiska styrka, vilket gör den perfekt för en tatuering med mening "styrka" för människor som inte vill ha en tvivelaktig glyf.

Rådjur tatuering är inte reserverat för fans av Jägermeister

meningsskapande tattoo-rådjurBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 39/43

På tal om ädla djur, är rådjur på skogens konung, beskyddaren av alla varelser. För de infödda stammarna i Nordamerika, hjorten var en budbärare, en kraftdjur och en totem representerar känslighet, intuition och mildhet. Inom buddhismen symboliserar rådjur harmoni, lycka, fred och livslängd. Hjorten tatuering mening är allt annat än negativa och du kan lugnt njuta av andra skäl, förutom din kärlek för Jägermeister.

Tigern tatuering betyder full av positiv energi

meningsskapande tattoo-tiger-färgadBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 40/43

I Kina är tigern anses kungen av alla djur och inte lejonet. Därför är tiger tatuering betyder full av kraftfull energi som drar i svartvitt eller färg. Dessutom är denna stolta djur i samband med Tsai Shen Yeh, den kinesiska guden av rikedom, och att Gud brukar representerad i asiatisk konst sitter på en tiger. Draken, även om det är en legendarisk varelse, är också överbelastad med fasta egenskaper och föra bäraren makt, styrka och lycka till, men bara om det förtjänar. Slutligen, fjärilar är djup och kraftfull representationer av livet. Många kulturer förknippar fjäril till våra själar, medan den kristna religionen anser fjärilen som en symbol för uppståndelsen. Den vanligaste fjäril tatuering mening är metamorfos, uthållighet, hopp och livet i allmänhet.

Symboliken i fågel tatuering svälja och duva

meningsskapande tattoo svälja-old schoolBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 41/43

Vi nämnde svalan tatuering som en symbol för hopp för seglare, men hur de andra fåglarna? Fåglar i allmänhet är symboler för frihet och det är samma för ömtåliga fjädrar som täcker deras kroppar. Men ett alternativ fågel tatuering mening kan vara drivkraft mot ett nytt perspektiv. Dessa djur flyger högt på himlen och det är därför de anses budbärare av gudarna som ger en bro mellan mänskligt socialt liv och andligt liv.

En annan tatuering med mening "frihet" är pennan

meningsskapande tattoo penn underarmBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 42/43

Dove tatuering mening liknar den för svala, men det ger också en hänvisning till fred och kärlek. Phoenix är en legendarisk varelse, som en tatuering modell, är full av djup mening. I den grekiska mytologin är phoenix en fågel med lång livslängd som cykliskt regenereras, vilket återfödas. I samband med solen, är en phoenix nytt liv bärare i stigande ur askan efter att ha konsumeras i lågor.

uggla och uggla tatueringar och deras betydelser

uggla tatuering meningsskapande kulBetydelse tatouage- symboliken bakom 40 mer estetiska skäl | tattoo | 43/43

Owls och Owls är natt fåglar, som frammanar magi, mystik och ockult kunskap. Och när vi talar om natten, är det månen som ugglorna är också anslutna. De blir en symbol för kvinnlighet och fertilitet, med månens förnyelsecykler. Den mytologi anser att ugglor är symboler för visdom och denna gåtfulla kvinnlighet.

Like this post? Please share to your friends: