Juletre og krone mote og tradisjon!

Juletre fir-krans-lysJuletre og krone mote og tradisjon! | Dekorasjon jule | 1/10

Knapt noen kunne forestille seg jul uten juletre dekorert med glitrende smykker, blinkende fargerike lys, under som santa vil slippe gavene på julaften!

Festlig atmosfære er umulig uten den magiske juletreet. Uansett om det er naturlig eller kunstig, er det han som skal bidra til julestemning. Yngre familiemedlemmer vil være rastløse vente, glade, gaver og ha det moro rundt glitrende juletreet. Den grønne juletre er fortsatt det mest populære, og det er ikke overraskende, fordi grønt er den tradisjonelle fargen på ekte juletre.

Skogen duft som henger i huset med juletreet, skaper en festlig atmosfære. Som grønn juletre er mye bedre, kan du finne både ekte trær som kunstige juletrær i forskjellige størrelser, design, klar med dekorasjoner og lys.

Juletre grønt!

tre-of-jul-tinsel lyse dekorative StorhodetJuletre og krone mote og tradisjon! | Dekorasjon jule | 2/10

I dag er ordet "grønn" bærer en mye større følelse som en solid farge. Som sikt, er det allerede allment akseptert som et synonym for aktiviteter respektere miljøet, og som tar sikte på å beskytte planeten. Derfor, i verden, juletrær blir mer "grønn", uavhengig av om det er naturlig eller kunstig tre. Den naturlige juletreet bør være grønn på mange måter. I mange land rundt om i verden, er juletrær dyrkes i spesielle gårder og spesialiserte organisasjoner sikre deres effektiv resirkulering, som gir for bruk av juletrær etter ferien, som gjødsel eller mulch. Et annet alternativ for å være den mest "grønne" Julen er å kjøpe et levende tre i en beholder, og etter ferien, plante den i hagen din eller holde den på terrassen. I England, for eksempel spesialiserte foreninger kjøpe gran container og sørge for at de er plantet.

Juletre naturlig eller kunstig - c`est til deg!

tre-of-jul-kunstig-festivalerJuletre og krone mote og tradisjon! | Dekorasjon jule | 3/10

Den kunstige juletre er på mange måter, grønt og grønt som det er mer holdbare og kan brukes over et år. Miljøløsninger for kunstige trær har utviklet seg og markedet tilbyr nå spesial gran, som er laget av resirkulerbart materiale.

Den hvite juletreet er populært i mange år, og selv om en stund bruken har vært fallende, er det nå tilbake på moten. Hvitt er et symbol på isete og snødekte jul og hvithet av treet gjør at julestemningen til å være til stede i alle hjem. De lyse hvite grener tilbyr et fantastisk bakteppe for innredning og mørke farger av ornamenter for juletre og glitrende lysene legge til effekten. Populariteten til den hvite juletreet er på grunn av sin allsidighet - det kan holde både i en tradisjonell interiør, i en ultramoderne sted, er det innredet med moderne farger som svart eller lilla. Selvfølgelig, hvite juletrær er for det meste kunstig, men det gir også leve juletrær behandles med spesielle spray som gir en hvit og isete effekt, som om trærne var frosset i en snøstorm.

Svart Juletre

Jule leketøy-of-svart-tinsel-lysJuletre og krone mote og tradisjon! | Dekorasjon jule | 4/10

Svart juletre (svart juletre) ble moderne første i Storbritannia og deretter USA. Det er foretrukket i de modernistiske interiør fordi det fremhever deres svart og hvit innredning. Disse husholdningene ønsker et moderne alternativ til den tradisjonelle grønne treet og svart juletre kom til mote. Siden 2005 har juletre svart vunnet popularitet, har det blitt moderne i minimalistisk interiør og raffinerte toner, der den tradisjonelle juletreet er ikke grønt. Utvilsomt er det svart juletre i elegant og moderne interiør, spesielt hvis den er dekorert med hvite lys og pynt. Denne kombinasjonen, nesten minner om en uniform, parene godt med nøytrale farger også. Respektere minimalisme, svart juletre, dekorert i hvitt, sølv eller elfenben, og skaper en fantastisk feststemningen. Mange sorte juletrær selges med lys, hvit-tippet nåler, grener etterligning gelé eller sølv metallflak. Disse trærne er vakker selv uten ytterligere dekorasjon når bakgrunnen av svarte grener, slik at bare den hvite utstråling av lys lys. Det virker som den elegant sort juletre overgå i popularitet selv tradisjonelle grønne treet. Dette er fordi svart kunstig juletre har et elegant og luksuriøst utseende, og dette er av stor betydning for mote. I år er den svarte juletreet fortsatt veldig trendy, til tross for kommentarer om at dette er en av mange moderne nyvinninger på kort sikt.

Jul krans som dekorasjon!

crown-of-Noel Storhodet dekorativeJuletre og krone mote og tradisjon! | Dekorasjon jule | 5 / kommersielle 10Liens

The Christmas krans er veldig populært for dekorere døren til ditt hjem eller til julebordet. I 1960 vises den første kunstige julekrans. Moderne teknologi har jule kranser alternativer som er helt autentisk og skaper julestemning. Kunstig julen krans har mange fordeler - det kan brukes flere ganger, ikke smuldrer, kan finnes i ulike dekorasjoner som utfyller interiøret i ditt hjem. The Christmas krans kan gjøres eller dekorert av deg selv - med frukt, lys, julepynt og bånd - mulighetene er uendelige.

De Lindor sjokolade: uvurderlige i juleforberedelser

Jule leketøy-of-sjokolade-LindorJuletre og krone mote og tradisjon! | Dekorasjon jule | 6/10

Dekorere huset til jul er den sanne begynnelsen av ferien. Men med hvert år er det stadig vanskeligere å oppnå en original jule hjem dekorasjon. Lindor tilbyr innovative ideer til juledekorasjon med rødt, hvitt og gull av sin Lindor godteri. De kan være en svært relevant og originalt tillegg til å dekorere til jul til ditt hjem. I tillegg skaper de ikke bare behage øyet, men også gi gleden av svært mild sjokoladesmak, laget av lidenskap og engasjement av Lindt sjokolade mestere. Hvis du deler disse øyeblikkene med julegjestene, vil du virkelig imponere!

Ideene du prøver?

Jule leketøy-of-oss-LindtJuletre og krone mote og tradisjon! | Dekorasjon jule | 7/10

Interiørarkitekt Angela Makfarlan Storbritannia, sier: "De Lindor sjokolade har alltid vært min favoritt måte å ødelegge meg. De er et perfekt tillegg til mine juledekorasjoner. Og fordi de er spesielle, bør de brukes for å tiltrekke oppmerksomhet først. Jeg kan ikke tenke meg noe mer hensiktsmessig å delta på møter med mine nærmeste venner. Real tilfredsstillelse for meg-selv, jeg ønsket å dele med dem i julen! "

The Christmas krans er en tradisjonell del av juledekorasjoner. De fleste kronene som du kan kjøpe, enten for ytterdøren til huset eller å dekorere julebordet, synes det samme. Du kan lage en original og unik krone, ved å dekorere den med de runde Lindor sjokolade. Du vil bli overrasket over den fortryllende effekten av sjokolade perler innpakket i forskjellige farger på grenene på grønne furutrær! Deres form passer perfekt som av jule krans og dekorasjon virker harmonisk og imponerende fra første blikk.

Deco med en vakker serviett i rød farge!

Jule leketøy-of-håndkle-fete-runde greiner granJuletre og krone mote og tradisjon! | Dekorasjon jule | 8/10

Håndklær er en elegant måte å legge farge til bordet. Du kan animere og tilpasse dem med din favoritt sjokolade. Bruk rene håndklær krem ​​eller gull, satt i sine tre midterste godteri Noël Lindor og slips med et bånd. Hvis du vil ha mer farge, legge kvister eller tørket frukt.

Serviett Folding formet treet!

tre-jul-serviett-tabell-skjema-granJuletre og krone mote og tradisjon! | Dekorasjon jule | 9/10

Julebordet kan bli forvandlet til en ekte kunstverk hvis du har en aksent i sentrum - stå bakverk, fruktkurv eller container med et egnet utseende og imponerende form. Sett som ditt valg av omg sjokolade Lindor og kvister dekorere, tørket frukt, barnåler.

Flere d`idées!

tree-juletreet-form Storhodet dekorativeJuletre og krone mote og tradisjon! | Dekorasjon jule | 10/10

Stedet kort for hver gjest på julebordet, skaper en festlig og høytidelig atmosfære og gjør opplevelsen virkelig spesiell rundt bordet. Velg et lag av gull eller sølv for å markere julen glans og bruke den røde candy Lindor å stråle! På hvert kort med et navn, sette en rød sjokolade og strø annen tilfeldig på bordet. Gjestene dine vil ikke vite hvordan å motstå fristelsen! Før servering kaffe, vil du helt sikkert trenger å fylle bensin deilig sjokolade, forsiktig smelter Lindor.


Like this post? Please share to your friends: