Karitevoi – zoom hyödyistä ja käyttövinkkejä – www.myfreakinears.com

Karitevoi – zoom hyödyistä ja käyttövinkkejä

Sheavoi alkuperä-etuudet-vinkkejä-tuote-luonnollinenKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 1/13

Shea Butter on yksi luonnon ihmeitä, runsaasti A-, D-, E-, F- ja lateksi, jotka edistävät terveyttä ja kauneutta. Sitä käytetään vuosituhansia eri syistä, kuten ihonhoitotuotteet, lapsi, perinteinen, hoitoa, ja toiset. Sitä saadaan Shea hedelmää. Butyrospermum Parkii - tämä on tarkka nimi puun, se kasvaa savannia Länsi-Afrikassa. Se on pyhä puu joten hän on hyvin arvostettu. Hedelmät muistuttavat pähkinöiden sisältävien hasselpähkinöitä jotain valkoista.

Alkuperä ja perinteet Shea

voita vihjeitä hiukset iho hyötyy SheaKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 2/13

Puu on 20 metriä korkea ja kantaa hedelmää iässä 20 vuotta. Se voi elää jopa 200 vuotta. Sen jälkeen muutos saadaan kuuluisan kellertävä pasta, joka on monissa kosmeettisia tuotteita. Voisimme tuottaa 20 kiloa vuodessa yhdestä puusta. Perimätiedon mukaan se on naisia, jotka keräävät mutterit kesä-syyskuussa, murskaa niitä ja keitetään niitä saada voita. Tämä kuuluisa tuote oli salainen takana oleva legendaarinen kauneutta Egyptin kuningatar Nefertiti.

Sheavoi temppuja polveutuvat-etuudetKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 3/13

On kaksi tyyppisiä voipuunvoin tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia. Ne on puhdistettu ja puhdistamaton Shea (käsittelemättömät). Jälkimmäinen on luonnollinen tuote. Tämä on kaikkein runsaasti aktiivisia ainesosia. Sen tuotanto vaatii todellista osaamista. By haittoja, puhdistettu voipuun suoritetaan korkeassa lämpötilassa, jotta sen luonnollinen edut vähenevät tai puuttuvat kokonaan. Siksi suosittelemme lukea huolellisesti etikettejä ja valitse sheavoita. Luonnollinen, se on edelleen paras.

Shea ButterKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 4/13

hyötyjä Karitevoi on laajalti tunnettu, mukaan lukien sen ravitseva vaikutuksia ihoon. Hän pitää sen nuori kanssa A-, D-, E- ja F. Shea kosteuttaa ihoa syvä. Sitä voidaan käyttää myös herkälle iholle vauvoja. Se tehoaa raskausarpia, ärsytystä, palovammoja, ryppyjä, arpia. Se suojaa kehoa talvella ja kesällä. Vielä joitakin tärkeitä tietoja on, että sheavoita pidentää rusketuksen ja lievittää kipuja.

Sheavoi alkuperä-vinkkejä-tuote-luonnollinenKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 5 / kaupallinen 13Liens

Se on täydellinen hierontaa ja se stimuloi solujen aineenvaihduntaa. Sheavoi on hyvä käyttää kun vahaus tai hyönteisten puremat, se voi nopeasti lievittää ihon. Se on edelleen tehokas halkeilevat huulet talvella, sitä voidaan myös soveltaa kasvot. Et voi poistaa venyttää markkaa jo muodostunut mutta voi estää niiden esiintymistä. Joten, jos raskaus tai ruokavalion, alkaa soveltaa voihin alusta. Suosittelemme hakea suoraan herkkiä alueita.

Sheavoi de-etuudet-temppujaKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 6/13

Kuten olemme jo löytäneet sheavoi on monia etuja terveydelle. Se on tulehdusta, suojaa ulkoisen hyökkäyksen, palauttaa iholle elastisuutta jne Voit myös lisätä ruokalusikallinen voita kylpyveteen ja ihoon tulee yhtä sametti. Naisten lisäksi miehet voivat nauttia maaginen vaikutuksia kellertävä tahna. Haluamme tarjota teille muutamia vinkkejä, kuinka käyttää sitä paremmin.

Shea Butter Hair

Sheavoi de-hiukset-tuote narutelKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 7/13

Kuivat hiukset, hauras ja vahingoittuneiden ovat suuri huolenaihe naisille. usein kohdistuu värjäystä, haitalliset vaikutukset auringonvalo, tuuli, lämmittimet jne. Käytämme voiteita tai öljyjä, jotka ovat täynnä kemikaaleja ja vahvistamisen sijaan meidän hiukset, he devitalized niitä. Joten, mitä voimme tehdä antaa heille voimaa ja kiiltoa? Vastaus on hyvin yksinkertainen! Käytä sheavoita, tietenkin. Esitämme muutamia hiukset naamarit paremmin käsitellä niitä.

Sheavoi de-etuudet-vinkkejä-iho-hiuksetKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 8/13

Ravitsee ja kosteuttaa hiukset kuivina, kannattaa soveltaa sheavoita iltana shampoo. Se ei kannata laittaa enemmän, koska se on mahdollista olla vaikeuksia huuhtelua myöhemmin. Teimme piikit juurille. Kääri hiukset lämmin pyyhe ja pysyä niin 15-20 minuuttia. Sen jälkeen pyyhi hiukset. Shea toimii yhdessä yössä. Aamulla voit pestä hiukset.

Sheavoi-of-alkuperäisen tuotteen-Natirel-etuudet-temppujaKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 9/13

Se jatkaa ylimääräisellä idea hiusten naamio kuiva. Sinun tulee sheavoita, tietenkin, ja Argan öljyä. Suosittelemme käyttämään luomutuotteita laadukkaampi. Sekoitat tl sheavoita ja kaksi ruokalusikallista Argan öljyä kahvia. Annos riippuu pituudesta hiukset. Levittämisen jälkeen korostaen pistettä ja pysyä sellaisena niin kauan kuin mahdollista. Sitten voit pestä hiukset. Huomaa, että sinun täytyy todennäköisesti soveltaa shampoo kahdesti poistaa loput maskin.

Sheavoi de-vinkkejä-alkuperääKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 10/13

Haluamme myös ottaa käyttöön hengityssuojainta. Tarvitset sheavoi (mikä yllätys!), Aloe vera geeli ja risiiniöljyä. Sekoita 4 rkl voita ja puoli rkl öljyä kahvia. Lisää sitten iso ruokalusikallinen geeliä. Levitä pieni määrä puolivälissä pituudet ennen nukkumaanmenoa. Maski toimii yhdessä yössä.

Vinkkejä ihoa

Sheavoi-of-tuotteen-luonnollisen hiusten-ihoKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 11/13

Kun ranta, suosittelemme sheavoita. Näin voit kosteuttaa ja elvyttää ihoa ja myös pidentää rusketuksen. Soveltaa sitä korkokengät ja kyynärpäät ennen nukkumaanmenoa Käytä jälkeen vahaus tai hankaa. Se jättää ihon sammutettua ja sileä, joten se on hienoa yövoiteena.

Sheavoi-of-original-etuudet-temppujaKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 12/13

Olemme jo havainneet, että se on todella tehokas vastaan ​​ryppyjä. Voit käyttää sitä silmien alla on hyvin ongelmallinen alue. Suojaa huulet soveltamalla voita tai käyttää sitä tukikohtana huulipuna. Lisäksi se taistelee tapauksia ekseema.

Sheavoi-of-tuotteen-luonnollisen hiusten-ihoKaritevoi - zoomata hyödyistä ja neuvoja | hyvinvointi | 13/13

Tässä on naamio ihon sammutettua. Tarvitset puhdistettuna sheavoita, aloe vera geeliä ja manteliöljyä. Sekoita samassa suhteessa. Lisää geeli lopussa. Levitä naamio ja jättää sen 15-20 minuuttia. Sitten voit huuhtele kasvot. Sheavoi tulee paras ystävä.

Like this post? Please share to your friends: