biohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen – www.myfreakinears.com

biohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen

uurnan uurnalehdoissa-puisto-vaihtoehto-hautausmaabiohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 1/13Nykyään yhä useammat ihmiset etsivät vaihtoehtoa perinteiselle hautausmaalle. Näin on asianlaita on hautausmaita: Innovatiivinen jonka tarkoituksena on parantaa hartauden. Nämä tuhkaus puistot ovat lohtua jotka edistävät meditaatiota ja paranemista. Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Onko elämää kuoleman jälkeen? Nämä ovat kysymyksiä, jotka kaikki ihmiset syntyvät jossain vaiheessa. Ja jos voisimme jatkaa elää erilaisessa muodossa? Antaa sinulle vastauksen tähän kysymykseen, päätimme tehdä kaksi innovatiivisia. Nämä ovat kaksi hyvin kunnianhimoisia hankkeita kehittänyt italialainen yhtiö ja espanjalainen yritys. Nämä kaksi yritystä oli yhteinen tavoite: luominen uurna biohajoavat jonka pitäisi edistää paluuta ihmiskehon luonnollisessa maailmassa.

biohajoava uurnan ja ekologiset hautomo - löytää nämä kaksi vallankumouksellista käsitteitä!

biohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 2/13

Syntyi tämä biohajoavien uurna liittyy olennaisesti käsitteeseen Elämän puun, jota on käytetty monissa eri elämänalueilla, kuten tieteen, filosofian, uskonnon ja mytologian. Elämän puu on erittäin tärkeä merkitys kaikissa kulttuureissa ja hengellisiä perinteitä ihmiskunnan. Elämän symboli ja kuolemattomuuden, hän yhdistää kaksi maailmaa, taivaan ja maan. Juuri tämä universaali käsite, joka oli takana luominen biohajoavan urn: muuttuvat puu henkiin! Se on kaunis, eikö?

biohajoava uurnan ja ekologinen yrityshautomo luoda pyhä puistossa!

uurnan-hautaaminen hautausmaa-puisto-vaihtoehto-town-miettiminenbiohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 3/13

Biohajoava uurna on itse kapseli, joka muuttaa kuollut puu! Tuskin uskovat käsite niin isoja? Silti se on erittäin totta! Kaksi italialaista suunnittelijat ovat päättäneet kehittää kunnianhimoinen projekti: katse eko arkku, joka rikkoo Länsi perinteitä.

Biohajoava Urn "Capsula Mundi" - hieno aloite!

uurnan-hautaaminen-biohajoava hanke-innovatiivisen suunnittelun-mundibiohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 4/13


Anna Citelli Raoul Bretzel keksi ympäristöystävällinen ja biologisesti hajoavia uurnan. Tämä ylimääräinen muotoilu on muodoltaan jättiläinen muna, joka toimisi siemen tuli sitten puuhun. Rungon kuolleen insertoidaan ekologinen kapseliin tärkkelys muovi. Tämä biohajoava uurnan sitten haudattu ja puu on istutettu päälle tekemään resurssinsa tuhkasta kuolleen.

Uurna "Capsula Mundi" muuttaa kuolleen puun!

urn hautajaiset kapseli-muodossa muna-biohajoavabiohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 5/13

Sponsoroidut linkit

Niinpä kaksi italialaista suunnittelijat asettivat itselleen tavoitteeksi luoda ensimmäisen ekologisen hautausmaan korvata ruma riviä hautoja. Hankkeensa on tiivistää yhteen lauseeseen: käytä jäännökset kuolleen muuttaa perinteisen hautausmaa pyhää metsää.

Ekologinen kapseli muodossa valtava muna

biohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 6/13


Mutta mitä eroa on ekologinen biohajoava arkun ja uurnan muotoinen muna? Henkeen mullistava muotoilu on luoda uuden elämän elimen kautta, ruumiin kuolleen.

Ekologista uurna "Capsula Mundi" erottuu innovatiivinen muotoilu!

uurnan-hautaaminen-biohajoava kapselin elämän kuoleman hautausmaabiohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 7/13
Tämä biohajoava uurna on erityinen nimi: The "Capsula Mundi". Italiaksi "capsula" tarkoittaa "kapseli" ja "mundi" on Latinalaisen termi, joka tarkoittaa "maailma". Näin voimme ymmärtää motivaatiota suunnittelijoille, jotka haluavat välittää ajatusta, että vainaja voisi tulla takaisin elämään kiitos tämän maagisen puuhun.

Urn "Capsula Mundi" - vallankumouksellinen muotoilu allekirjoitettu Anna Citelli und Raoul Bretzel

uurnan-hautaaminen-kapseli-ekologisen suunnittelun-mundibiohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 8/13

Tavoitteena Italian suunnittelijoiden on välittää erittäin tärkeä viesti: mies ei häviä hänen kuolemansa jälkeen. Päinvastoin, kuolema ihminen voi johtaa uuden elämän!

ekologinen inkubaattorissa "Bios Incubus" suunnitteli Estudi moline

uurna hautajaisiin yrityshautomo-puu-valko-puistobiohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 9/13

Toinen konsepti näytämme on yhtä yllättävä kuin ensimmäinen: ruumisarkku uurna muodossa yrityshautomo. Tämä innovatiivinen muotoilu puhuttu "Bios Urn" keksi Estudi Moline, espanjalainen muotoilu studio Barcelonassa. Mikä se on? No, siellä on ekologinen uurnan toivottaa tuhkan kuolleen käytetyn varten istuttamalla puu. Urn on jopa inkubaattorissa, joka valvoo puun kasvu askel askeleelta.

"Bios Incube" muodostuu tiiviistä turpeen ja selluloosa

biohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 10/13

"Bios Incube" muodostuu tiiviistä turpeen ja selluloosa. Valittavan puun istuttaa, asiakkaat voivat valita: mänty, tammi, saarni, pyökki, vaahtera, neidonhiuspuu ja jne .. Kun esittelimme uurna Smart inkubaattorissa paikannus anturi maahan. Se voi havaita kosteutta ja johtavuutta maaperään.

Tämä käsite sisältää hautaustekstiä urn, älykäs inkubaattoriin ja mobiilisovellus

uurnan-hautaaminen-biohajoava kapselin suunnittelu-vallankumouksellinen konseptibiohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 11/13

Lisäksi Espanjan suunnittelijat ovat luoneet matkapuhelimen sovellus tarjoaa hyödyllistä tietoa puiden kasvua ja kehitystä tuhkauurna.

Mobiilisovellus avulla seurata kehitystä ja kasvua puun

uurnan-hautaaminen-vaihtoehto-kapseli-puiden innovatiivinen ideabiohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 12/13

Biohajoavan uurna voidaan asentaa sekä sisä- että ulkopuolella talon. Täytyy vain loppuun "Bios Incubus" vedellä ja oppia arvokkaita vihjeitä matkapuhelimella.

Ekologista uurna "Bios Incubus" voi löytää paikkansa sekä ulkona että sisällä talossa!

uurnan ekologisen laatoitettu terassi-laatat-harmaabiohajoava uurnan jatkaa elämää kuoleman jälkeen | Lifestyle | 13/13

Luomisessa biohajoava uurna "Bios Incubus", espanjalainen suunnittelijat ovat mahdollistaneet perheitä täyttää mitätön surun syntymän uuden elämän muoto. Tämä vallankumouksellinen käsite, joka on erittäin suosittu monissa maissa, on ollut suuri inspiraation kaikille, jotka haluavat elää sopusoinnussa rakkaansa vielä kuolemansa jälkeen.

Lisää tietoa hankkeesta "Capsula Mundi", katso seuraavaa linkkiä: www.capsulamundi.it

Lisää tietoa hankkeesta "Bios Incubus", katso seuraavaa linkkiä: www.kickstarter.com

Like this post? Please share to your friends: