Ruokavalio Detox – 7 tapoja puhdistaa kehon myrkkyjä

ruokavalioon Detox-body-hedelmiä vihanneksiaRuokavalio Detox - 7 helppoja tapoja puhdistaa kehon myrkkyjä | ruokavalio | 1/8

Oletko koskaan miettinyt, mitä seurauksia dynaamisen elämän miljoonat ihmiset ympäri maailmaa? Istumista elämäntapa, ilmansaasteet ja tietenkin haitallisimmat tekijä - stressi - herättävät meissä tunne väsymystä ja energian puute. Meillä on nukahtamisvaikeuksia, pussit silmien alla ja selluliittia. Kehomme ja sisäelimet eivät usein pysty selviytymään kaikista myrkkyjä elintarvikkeiden ja juomien. Epäterveelliset ruokailutottumukset ja väärä tila ruoanlaitto tehdä erittäin huono yhdistelmä. Voisi huomata seuraavia oireita: voimattomuus, päänsärky, keskittymiskyvyn puutetta, vilustuminen ja allergiat, selkäkipu, hauras kynnet, hiustenlähtö jne detox ruokavalio voisi saada ihmeitä terveydelle. Jatka lukemista ja oppia miten poimia irti hedelmiä ja vihanneksia.

Yksi helpoimmista tavoista olla terve ja pysyä kunnossa on saastunut ympäristö on myrkkyjä elimistöön. Tämä menetelmä liittyy lähinnä poistamisesta toksiinien ja jätteet kehosta, stimulaatio ruoansulatuskanavassa, maksa vieroituksesta, helpotus munuaiset, puhdistus imunestejärjestelmän, keuhkot, veren ja ihoa. Nämä ovat elinten ja kehon järjestelmien imeä ravinteita ja mukana vieroitus kemikaalien ja myrkkyjä. Myrkkyjä kehon järjestelmiä, se voisi saada takaisin energiaa ja elinvoimaa, parantaa epäilemättä koskemattomuutensa ja keskittyä paremmin työhönsä. Voisimme parantaa elämänlaatua ja yleistä terveydentilaa.
Esitämme teille joitakin tapoja puhdistaa kehoa, esimerkiksi syöminen terveellistä ruokaa, metsän yrtit ja maa, seuraava puhdistus ohjelmat jne Me - Joukkueen Deavita- haluavat esitellä sinulle 7 helppoa tapaa puhdistaa kehon myrkkyjä laskemalla ihme Detox ruokavalio.

1.Régime detox №1: vegaani menu 21 päivää

ruokavalioon Detox-vegaani mehu-kasvis-salaattiRuokavalio Detox - 7 helppoja tapoja puhdistaa kehon myrkkyjä | ruokavalio | 2/8

Jos päätät ottaa haasteen myrkyllisyyden kehosta laskemalla vegaani menu, voimme vain onnitella teitä. Joten sinun täytyy olla koostuvat yksinomaan kasvien ruokaa valikko, josta 80% raaka.
Päivittäistä vegaani menu tulee sisältää seuraavat tuotteet: mehuja, tärisee, smoothiet, hedelmiä, vihanneksia, ituja, salaatteja, höyrytettyjä vihanneksia, täysjyvätuotteita ruoat ilman gluteenia, palkokasvit, tarpeeksi vettä.
Syö vähemmän suolaa, syö vähemmän rasvaa, jättää öljy valikko, ja kaikenlaiset oliiviöljyä ja kylmäpuristettua öljyä.

Valikko vegaani Detox

Aamiainen: mehu, tuoreita hedelmiä tai hedelmiä ravista

Lounas: hedelmiä tai smoothie
Päivällinen: vihreä salaatti ituja + + höyrytettyjä kasviksia + gluteeniton viljapohjaiset.

Detox Diet №2 - raaka ruoka: 7-21 päivää

ruokavalioon Detox-vegaani-salaatti-vihreä-kasvis-pähkinä Detox ruokavalioRuokavalio Detox - 7 helppoja tapoja puhdistaa kehon myrkkyjä | ruokavalio | 3/8

Päivittäistä ruokavaliota tulisi koostua kokonaan raaka elintarvikkeita. Hänen on ymmärrettävä: mehuja, tärisee, smoothiet, hedelmiä, vihanneksia, ituja, salaattia, papuja, pähkinöitä ja siemeniä (30 grammaa päivässä) ja riittävästi vettä. Syö vähemmän suolaa ja jättää rasvainen valikosta ja kaikenlaiset oliiviöljyä ja kylmäpuristettua öljyä.

Menu sisältää raaka ruoka
Aamiainen: mehua, hedelmiä tai hedelmäpirtelöitä
Lounas: hedelmiä tai smoothie
Päivällinen: vihreä salaatti + siemenet + siemenet + pähkinät (enintään 30 grammaa).

3.Régime pohjainen detox mehut, hedelmät ja vihreät lehtivihannekset: 7-21 päivää

Detox ruokavalio-kasvis-mehua hedelmistä lehtiä vihreäRuokavalio Detox - 7 helppoja tapoja puhdistaa kehon myrkkyjä | ruokavalio | 4/8

Päivittäistä ruokavaliota tulisi koostua vain hedelmiä ja vihanneksia, mehut, hedelmäpirtelöitä smoothie, vihreät lehtivihannekset ja paljon vettä. Älä syö suolaa tai rasvaa.

Valikkopohjainen detox mehut, hedelmät ja vihreät lehtivihannekset:
Aamiainen: mehu (hedelmät ja vihreät lehtivihannekset), hedelmäsmoothieita
Lounas: hedelmäsmoothieita tai hedelmät ja vihreät lehtivihannekset
Päivällinen: vihreä salaatti + semi-happamia hedelmiä tai hapan hedelmiä.

4.Régime detox hedelmät: 7-21 päivää

ruokavalioon Detox-body-neuvonta-hedelmämehuista smoothie2Ruokavalio Detox - 7 helppoja tapoja puhdistaa kehon myrkkyjä | ruokavalio | 5 / kaupallinen 8Liens

Päivittäistä ruokavaliota tulisi koostua monet hedelmät ja tärisee ja smoothiet, joita suositellaan aamiainen, lounas ja illallinen. Syödä vain yhdenlaista hedelmiä päivässä, mikä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi yhdistää hedelmää. On välttämätöntä, että hedelmät ovat hyvin kypsyneitä ja makea.

Valikko detox hedelmät:
Aamiainen: hedelmät
Lounas: hedelmät, hedelmäpirtelöitä smoothie
Illallinen: hedelmät, hedelmäpirtelöitä smoothie.

5.Régime pohjainen detox hedelmiä valita: 7-14 päivää

ruokavalioon Detox hedelmistä smoothie-monoRuokavalio Detox - 7 helppoja tapoja puhdistaa kehon myrkkyjä | ruokavalio | 6/8

Päivittäistä ruokavaliota tulisi koostua yhdestä hedelmästä. 20. toukokuuta jälkeen, se on oikea aika aloittaa Detox ruokavalio kirsikka, mutta meidän täytyy pureskella ne hyvin. On kaksi tapaa määritellä summa voi syödä: 1) syödä nälkää tai 2) voit syödä enintään 2 kg päivässä. Tämä on suositellun päiväannoksen.

Detox Menu perustuu eräänlainen hedelmiä
Aamiainen: hedelmät samantyyppisiä
Lounas: hedelmät samantyyppisiä
Illallinen: hedelmät samantyyppisiä.

6.Régime pohjainen detox mehut: 7-10 päivää

ruokavalioon Detox-vihreä smoothie mansikka Detox ruokavalioRuokavalio Detox - 7 helppoja tapoja puhdistaa kehon myrkkyjä | ruokavalio | 7/8

Tänä aikana on suositeltavaa soittaa päivän menu, joka sisältää ensisijaisesti mehut hedelmät ja vihreät lehtivihannekset.

Valikkopohjainen detox mehua
Aamiainen: hedelmämehut yhdistettynä vihreät lehtivihannekset. Esimerkki: omenat ja vihreät lehtivihannekset
Aamiainen: mehua tai hedelmämehua ja vihreät lehtivihannekset. Esimerkki: appelsiinimehu tai appelsiini mehua mehu vihreät lehtivihannekset.
Illallinen: ravista hedelmiä ja vihreät lehtivihannekset. Esimerkki: mansikoita ja vihreä lehtivihannekset.

7.Detox vesi

ruokavalioon Detox-vesi-Detox Detox ruokavalioRuokavalio Detox - 7 helppoja tapoja puhdistaa kehon myrkkyjä | ruokavalio | 8/8

Tämäntyyppinen Detox ruokavalio pitäisi tehdä vain lääkärin valvonnassa / tai valvonnassa alan asiantuntija.
Tämä Detox ruokavalio kestää välillä 1 ja 3 päivää. Se on ihmeellistä, koska huomattava määrä myrkkyjä pois kehosta. Tämä Detox ruokavalio on tehokkain koska elimistö torjuu kaikki toksiinit ja kemikaaleja.
Juomme vain vettä. Suositeltu määrä on 2 litraa lämmintä vettä päivittäin. Olla hyvin varovainen!

Valikosta detox vesi
Aamu: vesi
Noon: vesi
Yö: vesi

Varoitus: suunnitelmat esitimme olet efficasses jos niitä sovelletaan tiukasti. Ennen käynnistämistä tällaista detox-ohjelma, pyydä lausunnon erikoislääkärin tai lääkäriltä on tietoinen yleistä terveydentilaa ja voi ehdottaa sopiva ruokavalio sinulle.


Like this post? Please share to your friends: