Joka patja valita mukavuutta aikuisten huoneessa – www.myfreakinears.com

Joka patja valita mukavuutta aikuisten huoneessa

joka patja valita lateksiJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 1/13

Onko teillä täydellistä mukavuutta omassa aikuisten huoneeseen? Kyllä, kysymys joka patja valita voit tehdä, on aiheellinen. Menetelmät erityisten testausselosteen painejakaumaa, ihon mukavuus, hygienia, vahvuus kehyksen eliniän. Historiallisesti patja edeltäjä on matto, joka sijoitetaan yleensä sängylle tai lattialle makaamaan ja nukkumaan. Sana "patja" lainattiin arabiaa ja tarkoittaa "heittää", jossa "jotain on heitetty". Ristiretkien aikana, miten nukkua tyynyt järjestetään lattialle, ja sana "patja" siirrettiin Englanti kieli Romance kielistä. Patja voidaan sijoittaa suoraan lattialle tai sängyllä Sängyn voi olla kiinteä pohja, ritilöitä tai elastinen - metalli jouset. Aikaisemmin, patja täytettiin erilaisia ​​luonnon materiaaleja, kuten olki, puuvilla ja hanhen höyheniä. Moderni patjat sisältävät yleensä jouset tai materiaaleja, kuten lateksi, polyuretaani vaahtoa tai muuta joustavaa materiaalia. On eksoottisia patja täytetään vedellä tai ilmalla, ja luonnonkuituja.

Joka patja valita?

joka patja valita kevät-huone-aikuinenJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 2/13

Yleensä, tämän tyyppinen patjat koostuvat kolmesta osasta: sisäinen kevät kerros, pohja ja pehmeä verhoilu ylempien ja alempien. Moderni patjan jouset on jousien (keskikerroksen) tukemiseksi asianmukaisesti kehon.
Tyyppi jousi on tekijä, joka määrittää vahvuus patja. On otettava huomioon, että osa langan ja jousen kelan halkaisija. Koska käämien lukumäärän on pienempi, sitä paksumpi lanka. Laatu patjat on käämin halkaisija 1,63 mm. Käämien halkaisijaltaan 1,63 1,37 ovat elastisia, kun taas paksumpi halkaisija 1,94 mm, ovat jäykempiä. Miten jouset on yhdistetty toisiinsa on tärkeää myös säilyttämisen lomakkeen.
Sulautetun jouset (joka kevät on kääritty pussi) ovat tällä hetkellä menestynein jouset tekniikkaa. Ne tarjoavat tukea pitkin koko kehoon. Se on suunnittelun eri toten säilyttää selkärangan kaarevuus unen aikana. Patjat on useita lähteitä, joista kukin on kääritty pussiin, joten sen nimi. Ne ovat modernin kehityksen patjat. Jouset ovat toisistaan ​​riippumattomia, kun ne kääritään yksittäisen pussin tekstiilit, lateksi tai muistin vaahto.
Jouset bonnels "(tai kartiomainen) ovat lähteitä, jotka me kaikki tiedämme ja jotka olivat historiassa eniten käytetty. Niiden vahvuus lisääntyy paino ja muoto jouset on kuin tiimalasi. Jokaisen kaksinkertaisen kartio voidaan kääriä villa, vaahto, lateksi, muisti vaahto, ja muut. Edeltäjä tämän tyyppinen patja näkyy yhdeksännentoista vuosisadan ja jousen muotoa otetaan istuimet vaunut.

Joka patja valita: pneumaattinen vaihtoehto

joka patja valita vaihtoehdon ilmatäytteinen-huone-aikuinenJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 3/13

Ilmapatjojen sijasta käyttää jousia, yksi tai useampi putkista, jotka tukevat kehon. Niiden ominaisuudet ja hinnat vaihtelevat määränpäähänsä luokassaan - ne voivat olla yhtä hyvin leirin Super High-end huonetta. On yrityksiä, jotka tuottavat pomppulinnat perinteisten vuodepaikkaa. Yleensä se on kyky säätää kiinteyden patjan. Vuonna 1981 markkinat näyttävät airbeds että perinteinen lukko mutta voi säätää niiden kovuutta. Jotkut kaksinkertainen patjat sallivat säätää itsenäisesti kovuuden kunkin puoli vaikuttaa käyttäjän mieltymykset.
Säädettävät ilma patjat ovat saatavilla useita eri malleja, alkaen vakiokoko ja saavuttaa high-end-hybridi, joka sisältää useita erilaisia ​​vaahtoa, tyynyt ja integroitu sähköinen pumput yksilöllinen säätö paine. Rakentamiseen ilman patjaa vaihtelee yksinkertainen muovista valmistetusta patjan rakenne, jossa on integroitu lateksi huonetta (vulkanoitu kumi) ja puuvillavuoraus. Patjat on lisäksi pinnoitekerroksen pehmeyttä. sisärenkaat on vaahtokerroksen päälle ja sivut ja ulkopuolelta, näyttää standardin patja.
Pehmustekerrosta
Tämä kerros antaa pehmeyttä ja mukavuutta. Jotkut valmistajat kutsuvat kerroksen ja patjatukeen pehmuste - kerros mukavuutta. Verhoiluun patja koostuu kolmesta osasta - eristekerros, välikerros ja ruusunpunainen. Eristekerros koostuu yleensä kuituja ja joiden tarkoituksena on tukea kiinteän välikerros. Luonnon lateksi uutetaan kumia ja edustaa hartsia, joka kerättiin varresta, kovettuu ja muuttuu joustava aine. Luonnonkumi on korkea elastisuus ja paineenkestävyys. Patjat, jotka on valmistettu luonnonkumista, on korkea läpäisevyys, koska erityinen rakenne "avoin solu". Tämä erityinen rakenne ilmastaa ainetta koko tilavuuden. Koska orgaanista alkuperää, luonnon lateksi on hypoallergeeninen.

Joka patja valita: muisti vaahto täydellisen mukavuuden

valita minkä patjan vaahto-muistiJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 4/13

On suositeltavaa käyttää latex patja sängyn runko, joka mahdollistaa patjan hengittää.
Keinotekoinen lateksi on joustava, joilla on samankaltaisia ​​ominaisuuksia kuin lateksi luonnollista alkuperää, mutta on alhainen läpäisevyys. Lateksivaahto on analoginen vaahtomuovia patja. Se on parempi joustavuus kuin polyuretaani. Sen luonnollinen elastisuus ja joustavuus tekevät siitä sopivan erilaisia ​​patjoja. Patjat, tehty polyuretaanivaahdosta, sallia laitoksen hengittää johtuen solun materiaalin rakenne.
Tiheys vaahto osoittaa, mikä on suhde materiaalin ja ilman. Tiheys on ehkä merkittävin laadun osoitin vaahdon. On lisäksi tärkeä indikaattori sen suorituskykyä kannalta mukavasti, tukea ja kestävyys. Vaahto korkea tiheys on mukavampaa, ei muuta muotoaan nopeasti ja säilyttää muotonsa pidempään kuin valoa vaahto.

muisti patja

valita minkä patjan-muisti-vaahto tyynytJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 5 / kaupallinen 13Liens

Viime vuosina muisti vaahto patjat ovat erityisen suosittuja. Tämä on suhteellisen uusi materiaali, mutta erittäin korkealaatuisia, joten se on yhä käytetään patjan valmistuksessa. Muistin vaahto on polyuretaani kemiallisten lisäaineiden lisäämiseksi sen tiheys ja viskositeetti. Tämä on usein erittäin joustava polyuretaanivaahto. Joissakin formulaatioissa, sitä enemmän se on kylmä, sitä enemmän se on kestävä. Suuren tiheyden muisti vaahto reagoi kehon lämpöä, joka mahdollistaa patjan toteuttaa muutamassa minuutissa, muoto ihmiskehon.
Viskoelastinen vaahto, jolla on pienempi tiheys on herkkä paineelle ja ottaa nopeammin muoto kehossa. Muisti vaahto kehitti vuonna 1966 NASA tutkimuskeskuksen lentoturvallisuuden parantamiseksi. Vuonna 1980, tämä tuote on jo julkisella sektorilla ja jotkut yritykset ovat alkaneet käyttää sitä, mutta tuotantoprosessi on kallista ja raskasta. Samana vuonna "Air patjat" valmistettu vulkanoidusta kumista tai vinyyli, ja 1992 yritys on Tempur-Pedic muisti patja.

muisti patja Aikuisen huoneeseen

joka patja valita muisti vaahtoJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 6/13

Viime vuosina muisti vaahto tulee halvempaa materiaalia ja yhä useammin sitä käytetään tyynyt, patjat ja patjanpäällinen. Tämä materiaali tarjoaa ihanteellisen tasapainon mukavasti pehmeä patja ja vahvuus kiinteän patjan. Viskoelastinen vaahtomuovi on avoin solurakenne, joka reagoi kehon lämpötilan ja ottaa sen muodon vaikutuksen alaisena sen painosta, joka mahdollistaa jännitetyt osat rentoutua. Muistin vaahto on emäksinen kemiallinen koostumus, mutta tiheys ja paksuus vaahtokerroksen pelissä on tunne yksi on kunkin patja.
Rakenne vaahdon vaihtelee hyvin avoin soluun siten, että on lähes suljettu. Yli solun rakenne on suljettu, sitä enemmän ilmaa virtaa vaahto on rajallinen. Tästä syystä jotkut ihmiset tuntevat lämmintä tarpeeksi muistia vaahtoa, kun he nukkuvat. Viskoelastinen vaahtomuovi pursuaa avoimempi rakenne, joka mahdollistaa suuremman virtauksen ilmavirran, parempaa ja hajujen vähemmän säilytetään.

Valitse aina parasta laatua!

tyynyt valita minkä patja-kansiJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 7/13

On monia muuttujia, jotka määrittävät laatu patja omassa huoneessa aikuisten. Menetelmät erityisten testausselosteen painejakaumaa, ihon mukavuus, hygienia, vahvuus kehyksen eliniän. Muut parametrit, kuten vastus, esimerkiksi, ovat hyvin erityinen ja riippuvat joka käyttää patja. Se on yleensä suositella henkilöille, jotka nukkuvat mahat ja jotkut nukkuvat selällään käyttää kiinteitä patja; pehmeät patjat suositella henkilöille, jotka nukkuvat kyljellään ja puolivälissä yritys patjat suositellaan enemmistön, jotka nukkuvat selässään. On valmistajat, jotka tarjoavat kova patja toisella puolella ja pehmeämpi kuin muut, ja tällaiset säädettävät kovuuden, jotta ihmiset, jotka jakaa sänky, voi muuttaa kovuuden alueellaan.

Enemmän d`options sinulle!

joka patja valita huoneen aikuistenJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 8/13

Queen patja mukavuutta aikuisten huoneeseen

joka patja valita latex-valitse-tyynytJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 9/13

patjan mukavuutta

valita minkä patja makuuhuone makuuhuoneenJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 10/13

Enemmän mukavuutta makuuhuoneessa

joka patja valita mukavuutta-tyynyJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 11/13

Patja vuoteesta aikuisten huoneessa

valita, mitä patja hengen huoneen aikuistenJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 12/13

Rentoudu mukavasti!

joka patja valita mukavuutta-täydellinen-tyynytJoka patja valita mukavuutta aikuisten huoneeseen? | makuuhuone | 13/13

Like this post? Please share to your friends: