Hvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne værelse – www.myfreakinears.com

Hvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne værelse

hvilken madras at vælge latexHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 1/13

Har du fuld komfort i dit voksne rum? Ja, det spørgsmål hvilken madras til at vælge for dig at gøre, straks opstår. Fremgangsmåder til særlige laboratorium rapporterer trykfordelingen, hudkomfort, hygiejne, styrken af ​​rammen levetid. Historisk set, madrassen forgænger er et tæppe, som normalt blev placeret på sengen eller på gulvet for at ligge ned og sove. Ordet "madras" blev lånt fra arabisk og betyder "kast", hvor "kastes noget". Under korstogene, hvordan man kan sove på puder arrangeret på gulvet, og ordet "madras" blev overført til det engelske sprog fra de romanske sprog. Madrassen kan placeres direkte på gulvet eller på sengen Sengen kan være solid base, gitterværk eller elastisk - med metalfjedre. Tidligere blev madrassen proppet med en række naturlige materialer såsom halm, bomuld og gåsefjer. Moderne madrasser generelt omfatter fjedre eller materialer, såsom latex, polyurethanskum eller andre elastiske materialer. Der er eksotiske madras fyldt med vand eller luft, og naturlige fibre.

Hvilken madras til at vælge?

hvilken madras at vælge forår-værelse-voksenHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 2/13

Generelt er denne type af madrasser består af tre komponenter: en indre fjeder lag, base og bløde polstring lag over og under. De moderne madras fjedre har fjedre inde (midterste lag) til korrekt understøtte kroppen.
Typen af ​​fjederen er en faktor, der bestemmer styrken af ​​madrassen. Der skal tages hensyn til den del af tråden og skruefjeder diameter. Da antallet af vindinger er mindre, jo tykkere tråd. De kvalitet madrasser har en diameter på spolen 1,63 mm. Vindinger en diameter fra 1,63 til 1,37 mm er mere elastisk, mens den tykkere diameter på 1,94 mm er mere stiv. Hvordan fjedrene er samlet er også vigtigt for bevarelsen af ​​formen.
De indlejrede fjedre (hver fjeder er pakket ind i en pose) er i øjeblikket den mest succesfulde fjedre teknologi. De giver støtte langs hele kroppen. Det er et design beregnet specielt til at opretholde krumning af rygsøjlen under søvn. Madrasser har en flerhed af fjedre, der hver især er indpakket i en pose, deraf navnet deraf. De er den moderne udvikling af madrasser. Fjedrene er uafhængige af hinanden, da de er pakket ind i en individuel pose tekstiler, latex eller hukommelse skum.
Fjedrene bonnels "(eller tilspidset) er fjedrene, som vi alle kender og som var historisk set den mest brugte. Deres styrke stiger med stigende vægt og form af fjedrene er ligesom et timeglas. Hver dobbelt kegle kan vikles uld, skum, latex, hukommelse skum, og andre. Forstadiet for denne type madras vises i det nittende århundrede og formen af ​​fjederen er taget fra siddepladser vogne.

Hvilken madras til at vælge: Pneumatisk indstilling

hvilken madras at vælge mulighed-oppustelige-værelse-voksenHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 3/13

Oppustelige madrasser bruge, i stedet for fjedre, et eller flere rør, der understøtter kroppen. Deres kvaliteter og priser varierer alt efter deres bestemmelsessted, og deres klasse - de kan være så godt til lejren til super high-end værelser. Der er virksomheder, der producerer gummibåde for traditionelle senge. Normalt er det har evnen til at justere fasthed af madrassen. I 1981, markedet synes luftmadrasser, at den traditionelle lås, men kan justere deres hårdhed. Nogle dobbelt madrasser tillade uafhængig indstilling af hårdheden af ​​hver halvdel afhængigt af brugerens præferencer.
De justerbare luftmadrasser fås i forskellige modeller, startende med standard størrelse og nå den høje ende hybrid, der indeholder flere typer af skum, puder og indbygget elektronisk pumper til individuel tilpasning af trykket. Konstruktionen af ​​luftmadrasser varierer fra simple plast madras konstruktion med integrerede latex soveværelser (vulkaniseret gummi) og bomuldsfor. Madrasserne har et ekstra lag lag for blødhed. slanger har et skumlag på toppen og siderne, og udefra, ligner en standard madras.
Laget af fyldstof
Dette lag giver blødhed og komfort. Nogle producenter kalder lag og madrassen støtte polstring - lag komfort. Polstringen af ​​madrassen består af tre dele - isolerende lag, mellemlag og damask. Det isolerende lag omfatter generelt fibre og udformet til at støtte den faste mellemlag. Naturlig latex ekstraheret fra gummi og repræsenterer harpiksen, som, høstet fra stilken, hærder og bliver elastisk stof. Latex har høj elasticitet og trykstyrke. Madrasser, lavet af naturlatex, har høj permeabilitet på grund af den særlige struktur "åbne celler". Denne særlige struktur ilter materialet hele volumen. På grund af sin organisk oprindelse, naturlig latex er hypoallergen.

Hvilken madras til at vælge: hukommelse skum til din komplette komfort

vælge, hvilken madras skum-hukommelseHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 4/13

Det er tilrådeligt at anvende latex madras med en sengeramme, der tillader madrassen kan ånde.
Den kunstige latex er fleksibel, med lignende egenskaber til dem i latex af naturlig oprindelse, men med lav permeabilitet. Latexskum er en analog af skumgummi madras. Det har bedre elasticitet end polyurethan. Dens naturlige elasticitet og fleksibilitet gør den velegnet til forskellige typer af madrasser. Madrasser, fremstillet af polyurethanskum, tillade, at organet til at trække vejret på grund af den cellulære struktur af materialet.
Densiteten af ​​skummet viser hvad er forholdet mellem materialet og luft. Massefylde er måske den mest betydningsfulde indikator for kvaliteten af ​​skummet. Det er desuden en vigtig indikator for dens ydeevne med hensyn til komfort, støtte og holdbarhed. Skum høj tæthed er mere komfortabel, ikke deformeret hurtigt og holder formen længere end lyset skum.

madras hukommelse skum

vælge, hvilken madras-memory-skumpuderHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 5 / kommercielle 13Liens

I de seneste år, hukommelse skum madrasser er særligt populære. Dette er et relativt nyt materiale, men af ​​meget høj kvalitet, så det i stigende grad anvendes til fremstilling af madrasser. Hukommelsen skum er polyurethan med kemiske tilsætningsstoffer for at øge dets massefylde og viskositet. Dette er ofte en højelastisk polyurethanskum. I nogle formuleringer, jo mere det er koldt, jo mere er resistent. Den høje tæthed hukommelse skum reagerer på kropsvarme som tillader madrassen for at tage i et par minutter, formen af ​​det menneskelige legeme.
Det viskoelastiske skum med en lavere densitet er følsom over for tryk og tager hurtigere formen af ​​kroppen. Hukommelse skum blev udviklet i 1966 af NASA forskningscenter for at forbedre luftfartssikkerheden. I 1980, dette produkt er allerede i den offentlige sektor og nogle virksomheder er begyndt at bruge det, men produktionsprocessen er dyrt og tungt. De samme år "luftmadrasser" produceret vulkaniseret gummi eller vinyl, og i 1992 har virksomheden Tempur-Pedic hukommelse skum madras.

hukommelse skum madras til din voksne værelse

hvilken madras at vælge hukommelse skumHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 6/13

I de seneste år, hukommelse skum bliver et billigere materiale og oftere og oftere det anvendes til puder, madrasser og madrasovertræk. Dette materiale giver den ideelle balance mellem komfort en blød madras og styrken af ​​fast madras. Det viskoelastiske skum har en åben cellestruktur, som reagerer på temperaturen i kroppen og tager form deraf, under indflydelse af sin vægt, som tillader belastede dele slappe af. Hukommelsen skum har en grundlæggende kemiske sammensætning, men tætheden og tykkelsen af ​​skumlaget spille på sensation man har den respektive madras.
Strukturen af ​​skum spænder fra meget åben celle, således at der næsten lukket. Over cellen struktur er lukket, mere luftstrømmen ind i skummet er begrænset. Af denne grund, nogle mennesker føler varmt nok hukommelse skum, når de sover. Det viskoelastiske skum, der udstråler en mere åben struktur, som tillader en større strømning af luftstrømmen, bedre genvinding og lugt betegnes mindre bibeholdes.

Altid vælge den bedste kvalitet!

puder vælge, hvilken madras-coverHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 7/13

Der er mange parametre, der bestemmer kvaliteten af ​​madrassen i dit værelse voksen. Fremgangsmåder til særlige laboratorium rapporterer trykfordelingen, hudkomfort, hygiejne, styrken af ​​rammen levetid. Andre parametre, såsom modstand, for eksempel, er meget specifikke og afhænger af en, der vil bruge madrassen. Det er generelt anbefales til folk, der sover på maven, og nogle, der sover på ryggen til at bruge fast madras; bløde madrasser anbefales til folk, der sover på deres side og midt-faste madrasser anbefales til de fleste, der sover på ryggen. Der er producenter, der tilbyder en hård madras på den ene side og blødere end den anden, og sådan justerbar hårdhed, så folk, der deler en seng, kan ændre hårdheden af ​​deres område.

Flere d`options for dig!

hvilken madras at vælge værelse-voksenHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 8/13

Queen seng med en madras komfort for din voksne værelse

hvilken madras til at vælge latex-vælg-puderHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 9/13

Madras komfort

vælge, hvilken madras soveværelse-værelsesHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 10/13

Mere komfort i dit soveværelse

hvilken madras at vælge komfort-pudeHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 11/13

Madras til din seng i voksen værelse

vælge, hvilke madras dobbeltseng-værelse-voksenHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 12/13

Slap af i komfort!

hvilken madras at vælge komfort-komplet-puderHvilken madras til at vælge for din komfort i den voksne rum? | værelses | 13/13

Like this post? Please share to your friends: