Betydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde – www.myfreakinears.com

Betydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde

geometrisk tatovering betydningBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 1/43

"Vis mig en mand med en tatovering, og jeg vil vise dig en mand med en interessant fortid.". Disse ord hører til Jack London og perfekt beskriver en af ​​grundene til, at man kunne få en tatovering. Men bortset fra markerer en betydelig periode af hans fortid også kunne vælge en inkage at udtrykke en aktuel begivenhed, en ny begyndelse, en ny fase af sit liv. Du kan også vælge at forevige et træk af hans karakter eller underskud som stræbte. De elskede folk, kæledyr og foretrukne fritidsinteresser er blandt de øvrige langt foretrukne temaer. Heldigvis er der et væld af årsager, herunder æstetik hver tatoveret fremtiden kunne finde den bedst egnede for sig selv. hvad tatovering betydning til hvilken model til dig at opdage i encyklopædiske sektion nu!

Hver tatovering dets betydning!

hvilket betyder-tattoo-katBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 2/43

"Jeg vil have en tatovering med betyder" er til en vis grad, en sludder fordi enhver tatovering har en betydning. den aktuelle sætning viser imidlertid, at folk simpelthen Søger en dosis af mystik, en noget skjult og dybere mening opsigelse ved at vælge de design, der pryder deres hud. Og det er helt normalt, at de særlige symboler vil forblive evigt! I den forbindelse tatovering og dens specifikke betydning gå sammen, det passer dig eller ej.

Tatovering og mening gå sammen

betyder cross-tatovering-sartBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 3/43

Men hvad der vil blive symbolet indgraveret evigt på hans hud er en dybt personlig sag. Og det er det samme for årsagerne til selve handlingen. Derfor betydning resultater mere eller mindre subjektive eller helt enkelt som den person, der bærer den givne repræsentative tegning. I dagens artikel vil vi derfor undersøge den nuværende tatovering betydning bag nogle af de mest attraktive og populære nok grunde. Men hvordan hver indehaver vil fortolke for sig selv, og hvilke yderligere fornuft vil tildele er et andet emne, som vi ikke kunne håndtere.

Polynesisk tatovering - en gammel kunst fuld af dyb mening

ankel tatovering kvinde - hjerte for diskrete design med øjeblikkelig virkning

kvinde Tatovering: inspirerende ideer for alle!

Oprindelsen af ​​tatovering kunst i polynesiske kultur

Polynesisk traditionel tatovering betydningBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 4/43

Fra historisk synspunkt, var der ingen egentlig skrift i polynesiske kultur, så kunsten at tatovering Maori var fuld af kendetegn for at udtrykke deres identitet og personlighed. De tatoveringer var en del af ceremonier angiver rækkerne i det hierarkiske samfund og seksuel modenhed, slægtsforskning etc. Næsten alle i det gamle polynesiske samfund blev tatoveret i et givet øjeblik af sit liv.

kulturelle tegn relateret til Maori tatovering

tattoo-polynesisk-traditionel-betydningBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 5 / kommercielle 43Liens

Polynesiske tatovering er en form for tribal tatovering symboler fuld af kunstfærdige, indviklede mønstre, forbindelser sammenflettede, stiliserede tegninger af dyr osv hvem af dem vrimler i betydninger. Det kombinerer massevis, deres konturer er tykke og sorte fyldninger mange resulterer i imponerende tatoveringer og meget synlige. Forestil, for eksempel den tatoveret krop Maui karakter af den animerede spillefilm "Vaiana:. Legend of the verdens ende" Men se nærmere på nogle af de mest almindelige traditionelle stammeledere mønstre og deres betydninger!

Tattoo polynésien- mønstre og deres betydninger

tattoo-polynesisk betyder-symbol-EnataBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 6/43

For eksempel Enata mønster, som er centrum for polynesiske teknik, der repræsenterer menneskelige figurer og undertiden guderne. Gentagen i en "frise" kan betegne de mennesker og deres relationer, mens placeret på hovedet, det kan symbolisere de besejrede fjender. De hajtænder eller Nino Mano udtrykke dem "beskyttelse", "styrke" og "tilpasningsevne", men også "vildskab". Den Maori tatovering betydning "spyd" er relateret til den krigeriske karakter af bæreren.

Betydning polynesiske tatovering: stiliseret hajtænder og halvgud Tiki

hvilket betyder-maori tatovering-tand haj-tikiBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 7/43

De skildpadder symboliserer sundhed, frugtbarhed, holdbarhed, fred og ro, mens firben anses for meget kraftige skabninger, der bringer held og lykke og held og lykke, kommunikere med mennesker og guder og som kan få adgang til usynlige verden. De menneskelignende figurer kaldet tiki generelt repræsenterer halvguder, forfædre, præster og hoveder guddommeliggjort symboliserer beskyttelse, frugtbarhed og fungere som vagter.

Hvad er meningen mandala tatovering?

hvilket betyder-tattoo-mandala-kosmosBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 8/43

Den mandala stammer fra sanskrit ord, der betyder "cirkel" og analogie- "enhed", "alle", "center". I den nuværende fælles brug, de mandalas er en eller anden måde geometriske grafiske diagrammer organiseret omkring et centralt punkt. I hinduisme og buddhisme, disse kunstfærdige rosetter metafysisk eller symbolsk angive forholdet mellem mennesker og universet. I et betydeligt antal andre kulturer, cirklen symboliserer livet og evigheden.

lille-tattoo-mandala-betyder-kosmosBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 9/43

Efter disse generelle oplysninger, har mandala tatovering betydning ikke synes alt for svært at gætte. Det drejede sig især om den enhed af Mennesket og Kosmos, og vi kan sige, at det komplekse design i sig selv er en mikro-kosmos i sig selv. Anses for at være en portal mellem den materielle verden og den metafysiske univers, en mandala på huden angiveligt ødelægger hans indre balance luftfartsselskab, perfektion og åndeligt holdt fast i evigheden.

hvilket betyder-tattoo-mandala-guldsmedeBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 10/43

Hvad er særligt fordelagtigt om denne form for tatovering er, at du kan tilføje alle tænkelige detaljer ved at indføre det i den komplekse labyrint af mandala at ændre en vis betydning i den retning, der passer ham ! Blomsterne af alle slags, sommerfugle, yin og yang symboler, charmerende guldsmede, blandt andre, er velegnet.

Indianske tro og Dream Catcher tatovering betydning

hvilket betyder-tattoo-indiansk Dream CatcherBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 11/43

Udledning indianske overbevisninger, og især Ojibwa, drømmen catcher er en kraftfuld amulet, der beskyttede mareridt. Det magiske filter pågældende er også kendt som sensor drømme eller ved anglicisme "Dreamcatcher", hvilket betyder det samme. I denne sammenhæng betydningen Dream Catcher tatovering er "beskyttelse mod dårlige visioner" og "bevarelse af drømme."

Betydning tatovering pil

hvilket betyder-tattoo-stil-pil-geometriskBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 12/43

At være på emnet symbolske lånere, en ensom pil repræsenterer forsvaret og beskyttelse mod det onde. Men en pil forhånd og kan også henvise metaforisk fremad bevægelse, den rigtige retning, formål, mål. Det er en tatovering betydning perfekt egnet til nogen om at begynde en ny fase af sit liv.

Santa Muerte- Tattoo oprindelser og betydninger

original-betyder-tatovering-santa-muerteBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 13/43

et kig til Stammer øerne blev kastet ud i Stillehavet, til kulturen i befolkningen i det indiske subkontinent og selv de første indbyggere på det amerikanske kontinent, men hvad med den mexicanske folklore? Nå, Nuestra Señora tegn, der er indbegrebet af Santa Muerte død! Gå ikke i panik, er den oprindelige guddom fra hedensk tid af Aztec og Maya forbundet med udelukkende positive egenskaber.

hvilket betyder-tattoo-Nuestra-Sora-santa-muerteBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 14/43

Vor Frue af den hellige Døden er faktisk anses for at være protektor for helbredelse, når mere-beskyttelse, og krydsede sikkert til efterlivet. Det er derfor ideel til at blive genstand for din næste tatovering, især hvis du er på udkig efter lederskab. Ligesom kranier calavera, som også er fra den samme kultur og er også knyttet til den dag af døde, Santa Muerte tatovering er smuk og sort-hvid og farve.

Tatoveringer af vikings- fakta eller fiktion?

betyder-tattoo-Viking-grunde-symbolerBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 15/43

Historisk set kan vi ikke bekræfte 100%, eller permanent benægte hvis vikingerne havde eller ikke havde tatoveringer. Deres tatoveringer er myte eller virkelighed, vi ved med sikkerhed, at de ville ty til runer og symboler, de menes at være magisk. De nordlige stammer praktiserer Neo-hedenskab brugte grafiske tegn, når de ønskede at være uovervindelig i kamp, ​​for at beskytte mod magi eller tyve, at skræmme deres fjender, når de ønskede at vinde i retten, erobre hjertet af en kvinde etc.

Hvad er Viking tatovering betydning?

hvilket betyder-tattoo-Viking-kompas-vegvisirBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 16/43

Hver af disse meget specifikke ønsker havde sit tilsvarende billede, for eksempel, Viking vegvisir kompas (vist på billedet ovenfor), som havde den funktion at vejlede og beskytte rejsende. Det er en tatovering betydning, der helt sikkert vil appellere til globetrottere og opdagelsesrejsende, der elsker at tilbringe tid i naturen. I samme ånd, en rose tatovering vind eller klassisk kompas vil også øverste for nomader.

Kunst og Betydning Irezumi japansk stil tatovering

hvilket betyder-tattoo-japansk-krop-integral-irezumiBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 17/43

Den traditionelle japanske tatovering, der dækker et stort område af huden og endda hele kroppen er kendt som irezumi. I sit hjemland, det er en kunst snarere modstridende da denne type tegninger tidligere angivet et medlemskab i yakuza. Nu behøver vi ikke at være medlem af den japanske mafia til at nyde dens skønhed. Man bør ikke få en tatovering hele kroppen enten, men du kan bare vælge en meningsfuld mønster.

hvilket betyder-tattoo-farve-japansk irezumiBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 18/43

Men hvad er de flotteste modeller i forbindelse med traditionel japansk tatovering? I dag er fans af asiatisk kunst væsentlige tatoveret drager, blomster, samurai, geisha, japanske bølger og koi - de karakteristiske symboler for asiatisk kultur. Logisk set disse emblemer har forskellige betydninger, men hvad de har til fælles er, at de er farverige.

Traditionelle tatoveringer old school stil

hvilket betyder-tattoo-old-school-farveBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 19/43

Apropos farver tatoveringer kunne man ikke undlade at nævne en anden stil af inkage relativt farverige. Der er tale om tatovering kendt som "old school", fra den amerikanske skole i den første halvdel af det forrige århundrede. Bikers og sejlere var typiske indehavere af, hvor den oprindelige tatovering betydning var der tilhører disse grupper. Som du kan gætte, og som var situationen med den japanske tatovering er ikke længere tilfældet.

hvilket betyder-tattoo-old-school-grundeBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 20/43

Hans motiver gamle skole den mest almindelige omfatter hjerter, roser, dolke, spillekort, diamanter, kranier, Harley Davidson motorcykler, svaler, bannere med mor påskrifter (mor) eller navnet på barnet, både, ror og ankre, blandt andre. Ankre er de sikreste objekter i livet i havet, hvilket gør dem til det perfekte repræsentation af stabilitet.

hvilket betyder-anker-tatovering-stil-gamle skoleBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 21/43

Om svaler, troede man, at hvis sejleren drukner disse søde fugle vil bære sin sjæl til himlen. Swallow også repræsenterer kærlighed, omsorg og hengivenhed over hans familie og venner, loyalitet, frihed og håb. Men hvad er det mest karakteristiske træk ved den gamle skole stil, med undtagelse af de byer ikoniske modeller, er de tykke konturer og udfylder primære farver uden skygger eller næsten.

hvilket betyder-tattoo-sluge-håndBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 22/43

Hvad tatovering symbol med hvad betyder?

hvilket betyder sol-tatoveringBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 23/43

Nå, så langt vi udforskede tatovering betydninger i den oprindelige kultur og stil, som designet tilhører. Af ulemper, i de afsnit, der skal følges, vil vi undersøge symbolikken bag tyve motiver karakteristiske tatoveringer uanset tatovering stil selv. Tjek dem ud og opdage den dybere mening med de stjerner, dyr og blomster, når de er tatoveret på huden!

Betydning diamant tatovering

hvilket betyder-tattoo-diamantBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 24/43

Diamant anses for at være en af ​​de sværeste stoffer, man kender. Derfor giver det mening det er forbundet med udholdenhed, karakterstyrke, styrke test af livet. Udødelighed, suverænitet og Uforkrænkelighed er antydninger af, at andre mennesker tilskriver Højesteret perle. I nogle vestlige kulturer, er diamanten formodes at være den sten af ​​forsoning, der giver mening i forbindelse med gaver en mand kan gøre for at hans kone for bedre undskylde.

Den tatovering betydning sol og andre stjerner

hvilket betyder sol-tatovering-artBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 25/43

Solen er nok den mest gammelt symbol på menneskeheden, enhver kultur har tildelt nogle magiske værdi. Allestedsnærværende og skaberen, stjernen i centrum af solsystemet inkarnerer selve livet, den maskuline side af alt og den øverste Gud, at hans navn være Osiris, Adonis, Mithras, Titan og Apollo. Solen tatovering betydning kan forlænges af vitalitet, indsigt, magt, viden, mod og energi.

Hvad er betydningen af ​​månen tatovering?

hvilket betyder-moon tatoveringBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 26/43

Alle ved, at månen er den eneste naturlige satellit af vores planet. Det påvirker ekliptika af Jorden, dens tyngdefelt, tidevand, klima og, nogle hævder, funktionerne i vores karakter og de forskellige aspekter af vores liv. Metaforisk, den stigende betegner den feminine side og tempoet i tiden, fordi den rummer cyklussen. Månefaser symboliserer udødelighed og evighed, åndelig oplysning og parfois- den mørke side af naturen selv.

Betydning tatovering stjerne

hvilket betyder-tattoo-stjerneBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 27/43

At være på emnet for stjernerne, må vi også nævne den forenklede gengivelse af stjernen tatouiste kunst. Stjernen tatovering betydning varierer meget oprindelige kultur, typen af ​​stjernen, at antallet af filialer mv Det er indbegrebet af ledestjerne, kampen mod den mørke, hellige forholdet mellem menneske og Gud, sandhed, spiritualitet. Hertil kommer, en stjerne tatovering er en påmindelse om den evige søgen efter åndelig balance og indre harmoni.

Meningen dråbeformet tatovering

hvilket betyder-tattoo-tåre-dråbeformetBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 28/43

Den dråbeformet tatovering betydning er væsentligt forbundet med de fængslede gangstere. Det kan vise, at bæreren har dræbt nogen, brugt tid i fængsel, blev uforvarende tatoveret eller kan genkende tabet af et familiemedlem eller banden. Nogle gange kun bæreren ville vide den nøjagtige betydning af dråbeformet tatovering. Amerikanske rappere spillet og Lil Wayne (på billedet ovenfor) har tatoveret tårer på deres ansigter afspejler død af en ven.

Betydning ur tatovering

hvilket betyder-tattoo-urBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 29/43

Uret er et instrument, der anvendes til at måle tid ved at nedbryde enhederne, det symbolske resultat indlysende. Uret tatovering betydning kan sammenfattes som en påmindelse om den forgængelige natur mand, hans flygtighed. Det er en advarsel om, at vores tid på jorden er begrænset, og du skal leve livet fuldt ud uden forsinkelse.

Meningen kraniet tatovering

hvilket betyder-tattoo-fathead døde øjneBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 30/43

Lignende tatovering betydning er, at kraniet. En sådan konstruktion kan indikere, at personen har indset og accepteret sin egen dødelighed. Det er en konstant erindring, at alle mennesker vil dø, og man skal altid leve hver dag til fulde. Det er en form for visuel repræsentation af "Grib denne dag uden du at bekymre sig om i morgen" eller Carpe Diem.

Hvad er den opsigelse af øjet tatovering?

hvilket betyder sol-tatovering-artBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 31/43

Fysisk, øjnene er de organer i den opfattelse, at også bestemmer deres dybere metaforisk betydning. I esoteriske, vi taler ofte om den "tredje øje", som i alt væsentligt betyder intuition og evnen til at se ud over materialet. Fremsyn, skarpsindighed og evne til at se ind i fremtiden er derfor nogle af øjet opsigelser. En anden betydning øje tatovering ikke at være forpasset er beskyttelsen mod de påvirkninger af det onde.

Betydning tværs tatovering

Cross-tatovering betydningBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 32/43

Betydningen af ​​et kors synes at være helt klar, enten som en tatovering model eller ej. Men i virkeligheden kristne er ikke de første mennesker til at nyde denne gamle religiøst symbol blev. Sande pionerer symbolsk bruge korset i deres kulter var forhistoriske mennesker. Nu er der mange kors i forskellige former, der har deres religiøse fordømmelser, heraldik, astrologi osv Medmindre tro, kan et alternativ tværs tatovering betydning blive ramt, offer.

Den symbolske trekant tatovering og dobbelt trekant

hvilket betyder-tattoo-deltaBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 33/43

Da trekanterne indeholder tre hjørner og tre sider, er de ofte knyttet til forskellige Treenigheder. Den mest almindelige er, at den kristne tro, den hellige treenighed Faderen, Sønnen og Helligånden. Men trekanten tatovering kan også symbolisere den enhed af triader krop, sind og ånd eller mand, kvinde og barn. Det betyder, at trekanten tatovering betydning kunne være "familie", hvis den særlige værdi, at indehaveren kan overdrage til den.

betyder-tattoo-delta-3 elementerBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 34/43

En trekant tatovering kan også udpege kreativitet, harmoni, opstigning, andel, demonstration, integration, kulminationen og forandring. Desuden kan man anvende krydset trekanter eller ikke, og vender opad eller nedad for at repræsentere hver af de fire elementer vand, jord, ild og luft. I denne sammenhæng, en dobbelt trekant tatovering sandsynligvis manifestere enkeltbilleder elementer, ether, universel stof, uendeligt.

hvilket betyder-tattoo-dobbelt trekantBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 35/43

Betydning tatovering blomst - afkode sproget i planteriget!

hvilket betyder-tattoo-pink nuanceBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 36/43

Blomsterne typisk repræsenterer skønhed, friskhed og gnistre, gæt deres betydning i tatovering beviser ikke for svært. Men når man tænker to gange, betyder en rose tatovering, en orkidé og lotus ikke betyder det samme og skal tale deres sprog til at forstå, hvad disse blomster ønsker at udtrykke. Den lotusblomst tatovering betydning, for eksempel, er renheden af ​​krop, tale og sind.

hvilket betyder-tattoo-fleur-de-lysBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 37/43

Orchid vækker vores tanker og sensuelle begær, mens rosen betragtes som symbol på kærlighed par excellence. Blomsten tatovering betydning lilje er knyttet til de ædle følelser, sødme og renhed. Eponyme våbenskjolde fra dem bruges til at markere perfektion, lys og selve livet.

Dyr og deres allegoriske betydninger i verden af ​​tatoveringer

hvilket betyder-tattoo-ulv skeletBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 38/43

Men den flora er ikke unikt at tilbyde os ideer storslåede repræsentative tatoveringer. Den fauna er også vist sig ganske produktiv i forslag indlæst positiv allegorisk symbolik. Ulven tatovering betydning, for eksempel, er "styrke", "loyalitet", "stærke følelsesmæssige relationer" og "tillid til dine egne instinkter." En anden majestætiske dyr, elefanten, er også meget interessant at symbolsk hvis undersøgt som buddhister. De mener, at elefanten symboliserer den mentale og fysiske styrke, som gør den perfekt til en tatovering med betyder "styrke" for folk, der ikke ønsker en tvivlsom glyf.

Den hjorte tatovering er ikke forbeholdt fans af Jägermeister

hvilket betyder-tattoo-hjorteBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 39/43

Apropos ædle dyr, rådyr er kongen af ​​skoven, beskytter af alle skabninger. For de indfødte stammer i Nordamerika, hjorte var en budbringer, en magt dyr og en totem repræsenterer følsomhed, intuition og mildhed. I buddhismen hjorte symboliserer harmoni, lykke, fred og lang levetid. Den hjorte tatovering betydning er alt andet end negativt, og du kan roligt nyde af andre grunde, bortset fra din kærlighed til Jägermeister.

Tigeren tatovering betydning fuld af positiv energi

hvilket betyder-tattoo-tiger-farvetBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 40/43

I Kina er tigeren betragtes kongen af ​​alle dyr og ikke løven. Derfor tigeren tatovering betydning fuld af kraftfulde energi, som tegning er i sort-hvid eller farve. Desuden er denne stolte dyr er forbundet med Tsai Shen Yeh, den kinesiske gud for rigdom, og at Gud er normalt repræsenteret i asiatisk kunst sidder på en tiger. Dragen, selv om det er en legendarisk væsen, er også overbelastet med solide kvaliteter og bringe bæreren magt, styrke og held og lykke, men kun hvis det fortjener. Endelig sommerfugle er dybe og kraftfulde repræsentationer af livet. Mange kulturer forbinder sommerfugl til vores sjæl, mens den kristne religion betragter sommerfuglen som symbol på opstandelsen. Den mest almindelige sommerfugl tatovering betydning er metamorfose, udholdenhed, håb og livet i almindelighed.

Symbolikken af ​​fuglen-tatovering svale og due

hvilket betyder-tattoo-sluge-gamle skoleBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 41/43

Vi nævnte svalen tatovering som et symbol på håb for sejlere, men hvad med de andre fugle? Fugle i almindelighed er symboler på frihed, og det er det samme for sarte fjer, der dækker deres kroppe. Men et alternativ fugl tatovering mening kunne være drivkraften i retning af et nyt perspektiv. Disse dyr flyver højt på himlen, og det er derfor, de betragtes budbringere af guderne, der giver en bro mellem menneske sociale liv og åndelige liv.

En anden tatovering med mening "frihed" er pennen

hvilket betyder-tatovering pen-underarmBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 42/43

Dove tatovering betydning svarer til den af ​​svalen, men det tilføjer også en henvisning til fred og kærlighed. Den Phoenix er en legendarisk skabning, som en tatovering model, er fuld af dyb mening. I den græske mytologi, Phønix er en fugl med en lang levetid, der er cyklisk regenereres, som genfødt. Forbundet med solen, en phoenix er nyt liv luftfartsselskab i stigende fra asken efter at have indtaget i flammer.

ugle og ugle tatoveringer og deres betydninger

ugle tatovering betydning-sjovBetydning tatouage- symbolikken bag 40 mere æstetiske grunde | tatovering | 43/43

Ugler og ugler er nataktive fugle, der fremkalder magi, mystik og okkulte viden. Og da vi taler om natten, det er månen, som ugler er også forbundet. De bliver et symbol på kvindelighed og frugtbarhed, med månens fornyelse cyklusser. Mytologien mener, at ugler er symboler på visdom og denne gådefulde kvindelighed.

Like this post? Please share to your friends: